Activ Garden

Openingsuren

De openingsuren kunnen afwijken door:
Pasen op 12/04
Maandag 06/04 Na afspraak
Dinsdag 07/04 Na afspraak
Woensdag 08/04 Na afspraak
Donderdag 09/04 Na afspraak
Vrijdag 10/04 Na afspraak
Zaterdag 11/04 Na afspraak
Zondag 12/04 Na afspraak

Info

Activ Garden uit Wingene specialiseert zich in het aanleggen en vakkundig onderhouden van zowel privé als bedrijfstuinen. Bovendien kan u er rekenen op een schitterende dienstverlening en deskundig professioneel advies.
 
Van graafwerken tot vellen van bomen.
 
Niet alles draait om aanleg of onderhoud. Soms staat er al eens iets in de weg of moeten er grove middelen worden ingezet. Zo kan u bij Activ Garden terecht voor ondermeer allerhande graafwerken, grondwerken en het snoeien of vellen van bomen. 
 
Van Planning tot aanleg! 
 
Om uw droomtuin te realiseren is het belangrijk om een goede tuinplanning op te maken die rekening houd met de aanleg van verhardingen, afsluitingen, grasperken, beregening enzo... Daarom nemen ze bij Activ Garden uitgebreid de tijd om uw wensen en behoeften goed te analyseren en op te volgen. Hun deskundig advies en know-how draagt bij tot een goed verloop in planning en coördinatie zodat de aanleg van uw tuin tot in de kleinste details aan de hoogste kwaliteit kan worden afgeleverd.
 
Vakkundig onderhoud van uw tuin
 
Uw droomtuin komt pas echt mooi tot zij recht als deze vakkundig wordt onderhouden. Bij Activ Garden uit Ruiselede kan u rekenen op ervaring met betrekking tot het onderhouden van tuinen. Enkele malen per jaar komen ze bij u langs om de tuin tot in de puntjes te verzorgen. Gaande van bemesten tot het maaien van uw gazon en van onkruidverdelging tot het snoeien van rozen, hagen en bomen. Activ Garden zorgt dat uw tuin floreert! 

Ligging en routebeschrijving

Nieuws & Promoties

Activ Garden Tuinaanleg & onderhoud

Activ Garden
Onze specialiteit is het aanleggen en reorganiseren van prive- en bedrijfstuinen. Een aangelegde tuin wordt op zijn mooist als deze vakkundig wordt onderhouden. Bel of mail voor een gratis prijsofferte.

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Reviews

Altijd zeer vriendelijk en steed... 10 Review door: Thomas
De kinderen zijn tevreden wat on... 10 Review door: Eveline
Stiptheid tip top... 10 Review door: Winther