Openingsuren

Maandag 30/11 Na afspraak
Dinsdag 01/12 Na afspraak
Woensdag 02/12 Na afspraak
Donderdag 03/12 Na afspraak
Vrijdag 27/11 Na afspraak
Zaterdag 28/11 Na afspraak
Zondag 29/11 Gesloten

Info

Het atelier

In het gezellige atelier ontwerpt Katrien Roosen gepersonaliseerde en feestelijke kinderkleding met een woweffect. En dit dankzij hoogwaardige stoffen en heel veel liefde voor ambachtelijke technieken. 
Een communie, lentefeest of bruiloft? Zij laat jouw oogappel stralen in een unieke outfit.


Feestelijke kleding en accessoires

Atelier Flexje uit Scherpenheuvel-Zichem zet het unieke verhaal van jouw kind centraal om zo samen mooie herinneringen te creëren. Alles gaat tegenwoordig zo snel, waardoor mensen vergeten de tijd te nemen om stil te staan bij kleine dingen of wensen. 
Hier bij Flexje maakt Katrien graag echt tijd om samen met jullie originele accessoires en unieke kinderkleding te ontwerpen voor de mooiste momenten in jullie leven, zoals een verjaardag, geboorte, communie, babyborrel, lentefeest, bruiloft, ...


Slow fashion

Elk kledingstuk is uniek en ontstaat vanuit de weloverwogen en duurzame keuze van de klant om niet mee te gaan in de gewoonten van de wegwerpmaatschappij. Katrien van Atelier Flexje geloof in slow fashion in plaats van massaproductie. Dat geeft  de kans om samen een prachtig ontwerp met een uniek verhaal te bekomen. Een creatie waaraan je veel plezier beleeft en later met een warm gevoel op terug kijkt. 
 

 

 
De Slogan van Atelier Flexje:

Together we create WOWsome memories!

Ligging en routebeschrijving

Eindejaarsactie

Eindejaarsactie 2020

Nieuws & Promoties

Nieuwe collectie accessoires!

Bij Atelier Flexje vind je een ruim aanbod aan unieke, gepersonaliseerde accessoires. Van geboortedekentje tot verjaardagskroon tot gepersonaliseerde turnzak! Alles wordt vervaardigd in eigen Belgisch atelier. Ontdek de nieuwe collectie op onze website!

Open bijlage

My First Christmas Pakket

Ga je graag zelf aan de slag? Zoek je een eenvoudig projectje in een leuk samengesteld pakket? Dit DIY-naaipakketje omvat alles wat je nodig hebt om een herinneringenzakje en slabje voor de allereerste kerst te maken voor je eigen baby of om cadeau te geven.

Open bijlage

Mijn shop

Bekijk onze shop

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Reviews