Openingsuren

Maandag 08/03 Na afspraak
Dinsdag 09/03 Na afspraak
Woensdag 03/03 Na afspraak
Donderdag 04/03 Na afspraak
Vrijdag 05/03 Na afspraak
Zaterdag 06/03 Na afspraak
Zondag 07/03 Gesloten

Info

Het atelier

In het gezellige atelier ontwerpt Katrien Roosen gepersonaliseerde en feestelijke kinderkleding met een woweffect. En dit dankzij hoogwaardige stoffen en heel veel liefde voor ambachtelijke technieken. 
Een communie, lentefeest of bruiloft? Zij laat jouw oogappel stralen in een unieke outfit.


Feestelijke kleding en accessoires

Atelier Flexje uit Scherpenheuvel-Zichem zet het unieke verhaal van jouw kind centraal om zo samen mooie herinneringen te creëren. Alles gaat tegenwoordig zo snel, waardoor mensen vergeten de tijd te nemen om stil te staan bij kleine dingen of wensen. 
Hier bij Flexje maakt Katrien graag echt tijd om samen met jullie originele accessoires en unieke kinderkleding te ontwerpen voor de mooiste momenten in jullie leven, zoals een verjaardag, geboorte, communie, babyborrel, lentefeest, bruiloft, ...


Slow fashion

Elk kledingstuk is uniek en ontstaat vanuit de weloverwogen en duurzame keuze van de klant om niet mee te gaan in de gewoonten van de wegwerpmaatschappij. Katrien van Atelier Flexje geloof in slow fashion in plaats van massaproductie. Dat geeft  de kans om samen een prachtig ontwerp met een uniek verhaal te bekomen. Een creatie waaraan je veel plezier beleeft en later met een warm gevoel op terug kijkt. 
 

 

 
De Slogan van Atelier Flexje:

Together we create WOWsome memories!

Ligging en routebeschrijving

Quicklinks

Nieuws & Promoties

Exclusief en Unieke communiekleding

TOGETHER WE CREATE WOWSOME MEMORIES
Atelier Flexje is een magisch ontwerp- en naaiatelier waar wonderwezentjes, wijsneusjes en wensdenkertjes de scepter zwaaien. Hier worden de kledingdromen van kinderen werkelijkheid!

Open bijlage

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Reviews