Openingsuren

Maandag 17/05 Na afspraak
Dinsdag 18/05 Na afspraak
Woensdag 19/05 Na afspraak
Donderdag 20/05 Na afspraak
Vrijdag 21/05 Na afspraak
Zaterdag 15/05 Na afspraak
Zondag 16/05 Gesloten

Info

Feestelijke kinderkleding

In het gezellige atelier ontwerpt Katrien Roosen gepersonaliseerde en feestelijke kinderkleding met een woweffect. En dit dankzij hoogwaardige stoffen en heel veel liefde voor ambachtelijke technieken. Een communie, lentefeest of bruiloft? Zij laat jouw oogappel stralen in een unieke outfit.
 

Naaiatelier

Atelier Flexje uit Scherpenheuvel-Zichem zet het unieke verhaal van jouw kind centraal om zo samen mooie herinneringen te creëren. Alles gaat tegenwoordig zo snel, waardoor mensen vergeten de tijd te nemen om stil te staan bij kleine dingen of wensen. 
 

Originele accessoires

Hier bij Flexje maakt Katrien graag echt tijd om samen met jullie originele accessoires en unieke kinderkleding te ontwerpen voor de mooiste momenten in jullie leven, zoals een verjaardag, geboorte, communie, babyborrel, lentefeest, bruiloft, ...
 

Slow fashion

Elk kledingstuk is uniek en ontstaat vanuit de weloverwogen en duurzame keuze van de klant om niet mee te gaan in de gewoonten van de wegwerpmaatschappij. Katrien van Atelier Flexje geloof in slow fashion in plaats van massaproductie. Dat geeft  de kans om samen een prachtig ontwerp met een uniek verhaal te bekomen. Een creatie waaraan je veel plezier beleeft en later met een warm gevoel op terug kijkt. 

 

 
De Slogan van Atelier Flexje:

Together we create WOWsome memories!

Ligging en routebeschrijving

Quicklinks

Nieuws & Promoties

Feestelijke kinderkleding

Bij Atelier Flexje vindt je Feestelijke kinderkleding die achteraf kan afgedragen worden. Vraag naar meer info voor de mogelijkheden. Een outfit uit onze eigen collectie, met een eigenwijze toets er aan of een outfit volledig naar wens...

Open bijlage

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Reviews