Openingsuren

Maandag 26/07 GeslotenGesloten
Dinsdag 27/07 07:00 - 18:00
Woensdag 28/07 07:00 - 18:00
Donderdag 29/07 07:00 - 18:00
Vrijdag 30/07 07:00 - 18:00
Zaterdag 24/07 07:00 - 17:00
Zondag 25/07 07:00 - 17:00

Info

De Broodgalerij Scherpenheuvel-Zichem

De Broodgalerij, dat is heerlijk brood en banket, charcuterie en meer te Scherpenheuvel-Zichem!
 

Brood, koffiekoeken en ontbijtmanden

Zoals de naam al doet vermoeden, staat De Broodgalerij garant voor het beste brood en banket. Hieronder vallen meer dan 40 verschillende soorten broden, van wit tot volkoren. Daarbij komen ook nog eens heerlijke pistolets, malse sandwichen en andere viennoiserie, ideaal voor een heerlijk luxeontbijt! Voor dergelijke luxeontbijten kan u ook steeds vragen naar de befaamde ontbijtmanden, pakketjes die goed gevuld zijn met al het lekkers dat u maar wilt. Ten slotte kan u ook genieten van een breed gamma aan heerlijke koffiekoeken om uw start van de dag nóg beter te maken, of gewoon voor overdag bij de koffie. 
 

Charcuterie en broodjes

De Broodgalerij is echter meer dan een bakker: u kan er ook heerlijke broodjes en fijne charcuterie krijgen. De belegde broodjes worden in de zaak zelf gebakken en rijkelijk belegd met heel wat vers lekkers. U krijgt een rijke keuze aan verschillende opties. Vult u uw broodjes liever zelf? Dan kan dat met de heerlijke fijne vleeswaren die hier eveneens te verkrijgen zijn. Het aanbod is wederom uitgebreid, van hesp tot spek, van vleesbrood tot kippewit. 
 

Taart, gebak en chocolade

Ten slotte komen ook de zoetebekken onder u aan hun trekken in De Broogallerij. Geniet van een brede selectie aan verschillende taarten en gebakken in tal van smaken en in meerdere formaten. Indien u een specifieke taart in gedachten hebt, misschien voor een verjaardag of evenement, kan u steeds telefonisch een bestelling doorgeven via het nummer 013/77 88 81. Daarbovenop staat de zaak altijd klaar met heerlijke chocolade. Deze is altijd aangepast aan de festiviteit van het moment, zoals valentijn, moederdag, Sinterklaas of Kerstmis. 
 

Recepties, feesten en levering aan huis

Zoals al vermeld, kan u steeds bestellingen plaatsen via een telefoontje. Indien u niet de mogelijkheid heeft deze te komen afhalen, kan deze steeds aan huis geleverd worden. Organiseert u een receptie, koffietafel, babyborrel of ander evenement? Dan komt De Broodgalerij met veel plezier al het lekkers verzorgen! 

Loopt het water u al in de mond? Spring dan eens binnen of plaats een bestelling via het nummer 013/77 88 81.

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Reviews

Een Zalig Kerstmis en een Gelukk... 10 Review door: Willy
Doe zo verder... 8,1 Review door: Lola
Top... 7,7 Review door: Anna
Goed bezig, doe zo verder... 8,3 Review door: Sara
Jullie zijn toppers... 10 Review door: Greet
Beste wensen voor 2020 en veel k... 10 Review door: Carine