De Kroon

Openingsuren

Geen openingsuren gevonden

Voeg openingsuren De Kroon toe

Maandag Gesloten   Dinsdag Gesloten   Woensdag Gesloten   Donderdag Gesloten   Vrijdag vanaf 20 u   Zaterdag...
Toon meer
Maandag Gesloten  
Dinsdag Gesloten  
Woensdag Gesloten  
Donderdag Gesloten  
Vrijdag vanaf 20 u  
Zaterdag vanaf 19 u  
Zondag vanaf 14 u            

Info

Discotheek De Kroon in Scherpenheuvel-Zichem is een uitgaansplek die alle generaties verwelkomt voor een avond vol dansen, drankjes en plezier. De discotheek laat zien dat uitgaan niet alleen voor de jonge generatie is weggelegd en draait daarom muziek uit de jaren 60 en 70, alsook Vlaamse schlagers waar u zich op kan vermaken.

Danst u graag en gaat u al eens graag iets drinken? Geniet van een avond vol plezier en muziek bij De Kroon in Scherpenheuvel-Zichem.
 

Discotheek voor alle leeftijden

Discotheek De Kroon in Scherpenheuvel laat zien dat uitgaan niet alleen iets voor de jonge generatie is en biedt avonden vol plezier voor alle leeftijden. De DJ van De Kroon draait dan ook graag plaatjes die aangepast zijn aan het publiek, zoals hits uit de jaren 60 en 70 en schlagermuziek.

Geregeld organiseert De Kroon thema avonden, waarop het extra leuk wordt.
 

Slowen en swingen op vrijdag- en zondagavond

Bent u mama, papa, opa of oma, maar gaat u graag nog eens uit dansen? Op vrijdag- en zondagavond kan u bij discotheek De Kroon komen slowen en swingen terwijl de DJ verscheidene oldies draait.
 

Het weekend vieren met Vlaamse schlagers en oldies

Op zaterdag en zondagmiddag worden de hits uit de jaren 60 en 70 afgewisseld met Vlaamse schlagers voor meer variatie. Zo is er voor iedereen leuke muziek om op te dansen.
 

After Work Scherpenheuvel-Zichem

Gaat u graag iets drinken na het werk? Iedere maand organiseert De Kroon het After Work evenement in de discotheek te Scherpenheuvel-Zichem.

Ligging en routebeschrijving

Eindejaarsactie

Eindejaarsactie De Kroon 2018

Vriendelijkste Handelaar

Stem op De Kroon als Vriendelijkste Handelaar