Ontdek de reviews van klanten van Zzocco in Scherpenheuvel-Zichem.

Klik hier om zelf een review te schrijven

Scoremotivatie
Beste wensen voor het nieuwe jaar

Review door Joanna op 2020-12-26
Scoremotivatie
dat 2021 een beter jaar mag worden dan 2020 en dat alles weer normaal mag worden

Review door Maria op 2020-12-21
Scoremotivatie
Prettige feestdagen!🤩Gaby Kerckhofs

Review door Gaby op 2020-12-19
Scoremotivatie
Een warme knuffel voor jullie!

Review door Katrin op 2020-12-19
Scoremotivatie
Lieve Heidi en Griet,\r\nBedankt voor de vriendelijke bediening en de professionele hulp tijdens mijn bezoek aan jullie winkel.\r\nVeel succes voor 2021. Hou moed en blijf gezond.\r\nFijne feestdagen!\r\n

Review door Diane op 2020-12-19
Scoremotivatie
Thanks voor de voortreffelijke service! Op naar een knallend, schitterend 2021!

Review door Karine op 2020-12-19
Scoremotivatie
Veel meer op Facebook plaatsen. Blijven verder doen 👌👍

Review door Christine op 2020-12-19
Scoremotivatie
Griet en Heidi zijn steeds even vriendelijk en het is nooit teveel wanneer je hen om advies vraagt! Prachtige moderne kledij, ook voor een maatje meer!

Review door Ilse op 2020-12-18
Scoremotivatie
Een goede gezondheid en dat we elkaar vlug terug mogen begroeten in levende lijve! Ik mis hen ( en het gezellige funshoppen van leuke kledij!).

Review door Gerty op 2020-12-18
Scoremotivatie
Steeds even vriendelijk

Review door Noé op 2020-10-02
Om reviews en een score te geven voor de klantvriendelijkheid van een KMO moet je in de zaak geweest zijn en een rieviewkaartje gekregen hebben met een uniek loginnummer op. Je kunt dus niet zomaar aan iedere handelaar een review geven.

Heb je een review gegeven en staat die er niet bij? Hier zijn enkele mogelijke oorzaken.
  • Je hebt je e-mailadres nog niet bevestigd. Klik hier om je verificatie opnieuw te doen
  • Je review was niet uniek. Als iemand al eens "Goed bezig!" of "Vriendelijk" als review gegeven heeft dan tonen we een duplicaat hiervan niet. Dit om spamming op de reviewpagina's te vermijden. Best is dat je een meer uitgebreide en unieke motivatie geeft. De score die je geeft wordt wel meegerekend voor de berekening van de klantvriendelijkheid van die kmo en de award Vriendelijkste Handelaar van de gemeente, ook al is dus je review niet zichtbaar door duplicatie.
  • Bij imagoschadelijke reviews zal de handelaar ervoor kunnen kiezen een review te verbergen. De negatieve review blijft wel altijd bestaan. Wat de handelaar niet kan is de score die de reviewer gegeven heeft laten verdwijnen. Alle scores, positief of negatief, zichtbaar of onzichtbaar worden meegerekend in de berekeningen voor de Vriendelijkste Handelaar.