Prijsuitreiking bij Zzocco

Griet organiseerde deze week een super leuke prijsuitreiking. Alles was aanwezig: heerlijke hapjes, drank, muziek,.. De sfeer was top en de klanten waren allemaal heel blij. De klanten van Griet hebben goed meegedaan met de actie van Handelsgids en dat kwam hen allen ten goeden. Liefst 12 winnaars!

Iedere winnaar won minimum de volgende cadeau- en kortingsbonnen: …
Uit de randgemeente Laakdal ontvingen ze allemaal van Bloemenland een kortingsbon van €10 en een bouwemmer bij Van Der Vliet. Van Scherpenheuvel-Zichem zelf gaf Diana’s Fashion en gratis Fashion Make-Over, Corpus Virtusus €10 korting voor een massage, ook Flexje gaf een bon van 10% korting, ST-Bikes €15, coach Katrien Van Campenhout €20. Publi-Juth uit Diest €300. Uit Bekkevoort was er van D.S. Tuinmachine een bon van 10% bij aankoop van een zit- of grasmaaier. Meubelen Plu uit Aarschot gaf een bon van 20%.

De meeste winnaars kregen daar bovenop nog extra’s van €20 tot 250 zoals een cadeaubon van Nicky’s Catwalk €25, groenten en fruit Delicia €25, Parfumerie An uit Paal €10, Vitacuzzi een cadeaubon van €25, wild en gevogelte Buvens €10, Vitala gaf zelfs verschillende bonnen van €25, €100 tot een fles cava. Deca herenkleding gaf een cadeaubon van €25. En er waren er ook die Lucky Cadeaubonnen wonnen van €10, €20 of €30.

 
Natuurlijk waren er enkel SUPER tevreden winnaars. Zoveel cadeaubonnen hadden ze echt niet verwacht en waren dus super verrast.

Dikke proficiat aan iedereen.

Hieronder de fotoreportage van de vele winnaars in de zaak.