Ontdek de reviews van klanten van Gezondheidscentrum Gennesareth in Schoten.

Klik hier om zelf een review te schrijven

Scoremotivatie
Deugddoende massage en nuttige tips!

Review door Nathalie op 2021-12-21
Scoremotivatie
Doe zo voort!

Review door Charlotte op 2021-12-21
Scoremotivatie
Sylvie.. Iemand waar je je altijd welkom voelt, en door haar empatisch vermogen en magische handen steeds ontspannen weer buiten gaat. En niet te vergeten haar yoga lessen, je komt moe en pijnlijk binnen, en gaat bijna dansend, vol energie weer buiten.. 😊

Review door Angelique op 2021-12-18
Scoremotivatie
Zalig genieten van een heerlijk ontspannende massage. Ik voel de stress wegebben gedurende het uur masseren. Ik heb mijn adresje gevonden, en raad het aan iedereen aan!

Review door Fimke op 2021-12-17
Scoremotivatie
Blijf zoals je bent!

Review door A op 2021-12-16
Scoremotivatie
Warme ontvangst. Goede parkeergelegenheid. Mooie accomodatie. Gevarieerd aanbod.

Review door A op 2021-12-16
Scoremotivatie
Fijne feestdagen

Review door Ellen op 2021-12-16
Scoremotivatie
Ik wens je veel licht en liefde tijdens de feestdagen.

Review door Ann op 2021-12-12
8,9 Top...
Scoremotivatie
Top

Review door Agnes op 2021-12-08
8,1 Prima!...
Scoremotivatie
Prima!

Review door Emilie op 2020-10-05
Om reviews en een score te geven voor de klantvriendelijkheid van een KMO moet je in de zaak geweest zijn en een rieviewkaartje gekregen hebben met een uniek loginnummer op. Je kunt dus niet zomaar aan iedere handelaar een review geven.

Heb je een review gegeven en staat die er niet bij? Hier zijn enkele mogelijke oorzaken.
  • Je hebt je e-mailadres nog niet bevestigd. Klik hier om je verificatie opnieuw te doen
  • Je review was niet uniek. Als iemand al eens "Goed bezig!" of "Vriendelijk" als review gegeven heeft dan tonen we een duplicaat hiervan niet. Dit om spamming op de reviewpagina's te vermijden. Best is dat je een meer uitgebreide en unieke motivatie geeft. De score die je geeft wordt wel meegerekend voor de berekening van de klantvriendelijkheid van die kmo en de award Vriendelijkste Handelaar van de gemeente, ook al is dus je review niet zichtbaar door duplicatie.
  • Bij imagoschadelijke reviews zal de handelaar ervoor kunnen kiezen een review te verbergen. De negatieve review blijft wel altijd bestaan. Wat de handelaar niet kan is de score die de reviewer gegeven heeft laten verdwijnen. Alle scores, positief of negatief, zichtbaar of onzichtbaar worden meegerekend in de berekeningen voor de Vriendelijkste Handelaar.