Zoek product / dienst
Shoppen in België

LANCERING: Elke handelaar kan hier zijn producten, diensten, koopjes en promo's tentoonstellen. NU speciale actie voor iedere KMO ! Mail ons marketing@handelsgids.be of bel: 013/32 10 10
Steun de lokale handelaars van België door ook te shoppen in België. Je lokale handelaars hebben op deze pagina al hun producten uitgestald. Het aanbod dat je hier vindt is slechts een fractie van wat de handelaars in België te bieden hebben. Neem contact op met je favoriete handelaar en plaats je bestelling of reservatie!

set van 5st

 set van 5st
€ 14.95

Food Huggers zijn een soort siliconen dekseltjes voor voedsel. Aangesneden groente en fruit kan bewaard worden met een Food Hugger als hoesje om het aangesnede gedeelte. Foodhuggers hebben een flexibele rand omheen die er voor zorgt dat het voedsel stevig vast komt te zitten. De hugger kan ook als dop op potjes fungeren. Er is zelfs een hugger speciaal voor avocado. De huggers zijn er in verschillende vrolijke kleuren en ze zijn gemaakt van veilig siliconen, wat het product BPA-vrij maakt.

Aanbieder