Zoek product / dienst
Shoppen in België

LANCERING: Elke handelaar kan hier zijn producten, diensten, koopjes en promo's tentoonstellen. NU speciale actie voor iedere KMO ! Mail ons marketing@handelsgids.be of bel: 013/32 10 10
Steun de lokale handelaars van België door ook te shoppen in België. Je lokale handelaars hebben op deze pagina al hun producten uitgestald. Het aanbod dat je hier vindt is slechts een fractie van wat de handelaars in België te bieden hebben. Neem contact op met je favoriete handelaar en plaats je bestelling of reservatie!

Ergonomisch laptoppakket met muis

Ergonomisch laptoppakket met muis
Nu voor slechts 347.70
Normaal € 366.00
uw voordeel 5%

De Ergo-Q 330 is een slanke mobiele laptophouder en heeft 6 standen om je laptop op de juiste hoogte te zetten. De laptophouder beschikt over een gentegreerde documenthouder.

Het gebruik van een laptopstandaard in combinatie met een extern toetsenbord en muis zorgt voor een 17% hogere productiviteit.
De zithouding verbetert daarbij significant. De belasting van de nek neemt met 32% af en het comfort verbetert met 21% (Lindblad, 2002). De onderarmen bevinden zich daarbij in een meer neutrale positie. Lichamelijke klachten nemen duidelijk af (Boersma, 2002).

Combineer met dit pakket deze ergonomische laptophouder met een extern toetsenbord en polssteun en ergonomische computermuis met muismat om je werkplek compleet te maken.

Onderdelen pakket:

- laptophouder Ergo Q 330

- DXT Precision Mouse -- met kabel of draadloos!

- AZERTY-toetsenbord 840 met kabel

- muismat egg ergo

- polssteun trapezium compact

Standaard meegeleverd
De Ergo-Q 330 is een slanke mobiele lDe Ergo-Q 330 is een

Aanbieder