Zoek product / dienst
Shoppen in België

LANCERING: Elke handelaar kan hier zijn producten, diensten, koopjes en promo's tentoonstellen. NU speciale actie voor iedere KMO ! Mail ons marketing@handelsgids.be of bel: 013/32 10 10
Steun de lokale handelaars van België door ook te shoppen in België. Je lokale handelaars hebben op deze pagina al hun producten uitgestald. Het aanbod dat je hier vindt is slechts een fractie van wat de handelaars in België te bieden hebben. Neem contact op met je favoriete handelaar en plaats je bestelling of reservatie!

Gonge Balanceerschaal

Gonge Balanceerschaal
€ 62.50

Een leuke en grote balanceerschaal voor uren speelplezier zoals bijvoorbeeld schommelen, rondjes draaien, een hut bouwen, enz...
De balanceerschaal of "Gonge top" heeft een diameter van 80 cm, een hoogte van 44 cm, en is geschikt voor 1 of 2 kinderen.
Het is gemaakt van sterk en bijna onbreekbare kunststof om zowel binnen en buiten te gebruiken.
Er zijn vele toepassingen mogelijk waardoor de fantasie van het kind geprikkeld wordt, bovendien bevordert het de motoriek.
De kleine kinderen kunnen het zelfs als boot op het water gebruiken (enkel onder begeleiding).
Deze balanceerschaal is geschikt voor kinderen van 4 tot 10 jaar en de extra veilige rand voorkomt geklemde vingers en verstikking.

Aanbieder