Zoek product / dienst
Shoppen in België

LANCERING: Elke handelaar kan hier zijn producten, diensten, koopjes en promo's tentoonstellen. NU speciale actie voor iedere KMO ! Mail ons marketing@handelsgids.be of bel: 013/32 10 10
Steun de lokale handelaars van België door ook te shoppen in België. Je lokale handelaars hebben op deze pagina al hun producten uitgestald. Het aanbod dat je hier vindt is slechts een fractie van wat de handelaars in België te bieden hebben. Neem contact op met je favoriete handelaar en plaats je bestelling of reservatie!

HFL Roselan Balm - 60 ml

HFL Roselan Balm - 60 ml
Nu voor slechts 13.00

De HFL Roselan Balm kan je verkrijgen via Namaco. Het geneest extreem droge huid van binnenuit. Roselan Balm is ontwikkeld
voor de verzorging van een extreem droge huid en voor de genezing van wondjes en kloven Het is ook goed voor een herstel van de tweede huidlaag. Hij is een huidverzorgende zalf met een natuurlijke, diep helende werking. Deze zalf is aangewezen voor de behandeling van een droge huid, kloofjes en kloven, droge vlekken, eelt en huidaandoeningen zoals psoriasis en koortslip. Roselan Balm is niet zomaar een gewone huidzalf. Hij is speciaal ontwikkeld om in te dringen in de diepere huidlagen. Met de hulp van je eigen lichaamsvocht en wat steun van de actieve natuurlijke bestanddelen.
Hij behandelt een te droge huid zo doeltreffend dankzij de intensief vochtinbrengende en beschermende bestanddelen. Ze herstellen niet enkel de bovenste huidlaag, maar pakken ook de onderliggende lagen aan. Wat meteen ook uitstekende resultaten geeft in de behandeling van psoriasis.

Aanbieder