Zoek product / dienst
Shoppen in België

LANCERING: Elke handelaar kan hier zijn producten, diensten, koopjes en promo's tentoonstellen. NU speciale actie voor iedere KMO ! Mail ons marketing@handelsgids.be of bel: 013/32 10 10
Steun de lokale handelaars van België door ook te shoppen in België. Je lokale handelaars hebben op deze pagina al hun producten uitgestald. Het aanbod dat je hier vindt is slechts een fractie van wat de handelaars in België te bieden hebben. Neem contact op met je favoriete handelaar en plaats je bestelling of reservatie!

Kussensloop Flexcomfort stretch

Kussensloop Flexcomfort stretch
€ 19.50

50 x 70 wit

Flexcomfort Stretch kussensloop:

Deze kussensloop is vervaardigd uit gebreide 95% Egyptische Mako katoen en 5% Elastan. De fijne kwaliteit van de Mako katoen voelt zachter en is sterker dan traditioneel katoen. Het percentage Elastan zorgt voor een aangename stretch in alle richtingen. Hierdoor komen de ergonomische gezondheidskussens beter tot hun recht en worden hoofd en nek beter ondersteund.

Voorzien van een ritssluiting. Verkrijgbaar in verschillende vormen.Welke kussensloop hoort bij welk type hoofdkussen van Sit & Sleep Hasselt?

- Sloop 50 x 70: Auping Breeze, Plumka Theraflex, Revor Classique Baby en Mahoton Nightflower

- Sloop Butterfly small: Mahoton Butterfly 9cm

- Sloop Butterfly large: Mahoton Butterfly 12 en 14cm

- Sloop Brace: Mahoton Signature en Sit & Sleep Moonlight

Aanbieder