Zoek product / dienst
Shoppen in België

LANCERING: Elke handelaar kan hier zijn producten, diensten, koopjes en promo's tentoonstellen. NU speciale actie voor iedere KMO ! Mail ons marketing@handelsgids.be of bel: 013/32 10 10
Steun de lokale handelaars van België door ook te shoppen in België. Je lokale handelaars hebben op deze pagina al hun producten uitgestald. Het aanbod dat je hier vindt is slechts een fractie van wat de handelaars in België te bieden hebben. Neem contact op met je favoriete handelaar en plaats je bestelling of reservatie!

Lattenbodem Swissflex vlak, inbouw

Lattenbodem Swissflex vlak, inbouw
€ 850.00

Vlak 90cm
- Individueel ergonomisch instelbaar veercomfort per lattenpaar

- Verschillende comfortzones die reageren op de druk van de verschillende lichaamsdelen

- Draaibare latten zorgen voor een perfecte aanpassing aan het lichaam en zorgen zodoende voor een betere ergonomie

- Door de frameloze constructie is 100% van het ligvlak comfortabel (in tegenstelling tot klassieke lattenbodems die enkel comfort bieden in het midden)

- Geen storende middenbalken in het midden van een 2-persoonsbed door zijn frameloze design
De Uni 20 lattenbodem kan vrijstaand zonder bedkader geplaatst worden of ingebouwd worden in een bestaand bedkader. (Contacteer ons voor de exacte vereisten van het bedkader om u te verzekeren dat inbouw mogelijk is!)
Meegeleverd bij lattenbodem 'inbouw' -- inbouwset / Meegeleverd bij lattenbodem 'op poten' -- potenset en voet- en zijbeugels.
Naast de vlakke lattenbodem biedt Swissflex ook verschillende verstelmogelijkheden.
Levering aan de deur door eigen lev- Indi

Aanbieder