Zoek product / dienst
Shoppen in België

LANCERING: Elke handelaar kan hier zijn producten, diensten, koopjes en promo's tentoonstellen. NU speciale actie voor iedere KMO ! Mail ons marketing@handelsgids.be of bel: 013/32 10 10
Steun de lokale handelaars van België door ook te shoppen in België. Je lokale handelaars hebben op deze pagina al hun producten uitgestald. Het aanbod dat je hier vindt is slechts een fractie van wat de handelaars in België te bieden hebben. Neem contact op met je favoriete handelaar en plaats je bestelling of reservatie!

Moderne half-open bebouwing

Moderne half-open bebouwing

Deze halfopen bebouwing werd helemaal vernieuwd in 2007 bevindt zich in een rustige straat van de wijk Groenpark, dichtbij het centrum en de grote verbindingswegen.

De woning heeft een ruime inkom met toilet, een grote living en woonkamer met veel lichtinval, een keuken met ingebouwde oven en de micro-oven, vier kookplaten met uitschuifbare dampkap, een ingebouwde koelkast, vaatwas en diepvries. De hoogrendementsketel op aardgas van 2018 bevindt zich in de garage met elektrische poort. Boven zijn er drie slaapkamers en een afzonderlijke kamer met prachtige dressing. Twee slaapkamers zijn voorzien van airconditioning. De badkamer heeft een douche, lavabo en toilet.

De woning heeft een mooi terras en kleine tuin. De tweede garage/ tuinhuis komt uit in een straat zonder doorgaand verkeer.

Prachtige instapklare woning met hoog niveau van afwerking.
https://www.immodeprez.be/nl/te-koop/te-koop-cat/perfect-onderhouden-woning-met-twee-garages-bij-het-centrum.htm

Aanbieder