Zoek product / dienst
Shoppen in België

LANCERING: Elke handelaar kan hier zijn producten, diensten, koopjes en promo's tentoonstellen. NU speciale actie voor iedere KMO ! Mail ons marketing@handelsgids.be of bel: 013/32 10 10
Steun de lokale handelaars van België door ook te shoppen in België. Je lokale handelaars hebben op deze pagina al hun producten uitgestald. Het aanbod dat je hier vindt is slechts een fractie van wat de handelaars in België te bieden hebben. Neem contact op met je favoriete handelaar en plaats je bestelling of reservatie!

NANO MAGNESIUM EXTRA STERK (1 L)

NANO MAGNESIUM EXTRA STERK (1 L)
€ 59.95

Nano magnesium is een revolutionaire nieuwe vorm van MAGNESIUM. Wanneer magnesiumdeeltjes enkele nanometers klein zijn (1 nanometer is een miljoenste deel van een millimeter), is het effect bijzonder krachtig. De deeltjes worden snel en volledig opgenomen door de huid en de slijmvliezen.? Hoe kleiner de magnesiumdeeltjes, hoe helderder de kleur en hoe beter het werkt.

. Nano magnesium is goed voor de leerprestatie, het concentratievermogen en het geheugen.
. Nano magnesium is goed voor het behoud van sterke botten.
. Nano magnesium draagt bij aan het proces van celvernieuwing.
. Nano magnesium draagt bij aan een normaal energieleverend metabolisme.
. Nano magnesium ondersteunt de tanden.
. Nano magnesium is goed voor de spieren.
. Nano magnesium helpt om vermoeidheid, stress, hoofdpijn, rugklachten, depressie, burn-out, slaapproblemen, krampen, ... te verminderen.

Aanbieder