Zoek product / dienst
Shoppen in België

LANCERING: Elke handelaar kan hier zijn producten, diensten, koopjes en promo's tentoonstellen. NU speciale actie voor iedere KMO ! Mail ons marketing@handelsgids.be of bel: 013/32 10 10
Steun de lokale handelaars van België door ook te shoppen in België. Je lokale handelaars hebben op deze pagina al hun producten uitgestald. Het aanbod dat je hier vindt is slechts een fractie van wat de handelaars in België te bieden hebben. Neem contact op met je favoriete handelaar en plaats je bestelling of reservatie!

SHIITAKE BIO PADDENSTOELEN

SHIITAKE BIO PADDENSTOELEN
Nu voor slechts 21.95
Normaal € 22.95
uw voordeel 4%

Shiitake 'The Fragrant Mushroom' wordt traditioneel gebruikt voor een breed scala aan gezondheidsproblemen, om uw weerstand te ondersteunen (immunostimulatie) en ter preventie
van infecties bij risicopersonen. In Aziatische ziekenhuizen wordt shiitake ingezet ter preventie van ziekenhuisinfecties.
Wetenschappelijke studies geven verder aan dat shiitake een belangrijke ondersteunende rol kan spelen bij ernstige aandoeningen, chemotherapie en een gestoorde lever- en hartwerking.

Shiitake wordt ook aanzien als de paddenstoel voor de SPIJSVERTERING en zorgt voor een betere
spijsverteringsimmuniteit, ondersteunt de nuttige bacteriën, remt overmatige groei van Candida albicans (schimmelinfectie) en brengt het cholesterolgehalte in evenwicht.

Van nature 100 % bio en puur.

Bekijk ook de andere Mushrooms4Life paddenstoelenproducten op onze webshop.

Aanbieder