Zoek product / dienst
Shoppen in België

LANCERING: Elke handelaar kan hier zijn producten, diensten, koopjes en promo's tentoonstellen. NU speciale actie voor iedere KMO ! Mail ons marketing@handelsgids.be of bel: 013/32 10 10
Steun de lokale handelaars van België door ook te shoppen in België. Je lokale handelaars hebben op deze pagina al hun producten uitgestald. Het aanbod dat je hier vindt is slechts een fractie van wat de handelaars in België te bieden hebben. Neem contact op met je favoriete handelaar en plaats je bestelling of reservatie!

SmartSleeve Matrasbeschermer

SmartSleeve Matrasbeschermer
€ 99.00

De driedimensionale textuur van SmartSleeve optimaliseert uw slaapcomfort. Elke SmartSleeve heeft een unieke luchtlaag met X-verbindingen. Deze innovatieve technologie vormt een veerkrachtige luchtlaag met ventilerende en vochtregulerende werking.
Resultaat: nooit meer last van overtollige warmte of transpiratievocht.

SmartSleeve is de revolutionaire breitechnologie die het slaapcomfort optimaliseert. Het productieproces werd geperfectioneerd in de Bekaert Deslee Academy, een netwerk van wetenschappers, faculteiten en hoogtechnologische bedrijven. Door de samenwerking van dit onderzoeksnetwerk ontstond een nieuwe breitechnologie die het mogelijk maakt om een luchtlaag te breien tussen 2 textiellagen. De driedimensionale structuur die op deze manier ontstaat, creert een unieke beschermlaag met ventilerende, vochtregulerende en veerkrachtige werking.

Gemiddeld verliezen wij 1 glas vocht per nacht. Gedeeltelijk verdampt dit vocht wel, maar een groot deel ervan dringt door tot in de

Aanbieder