Zoek product / dienst
Shoppen in België

LANCERING: Elke handelaar kan hier zijn producten, diensten, koopjes en promo's tentoonstellen. NU speciale actie voor iedere KMO ! Mail ons marketing@handelsgids.be of bel: 013/32 10 10
Steun de lokale handelaars van België door ook te shoppen in België. Je lokale handelaars hebben op deze pagina al hun producten uitgestald. Het aanbod dat je hier vindt is slechts een fractie van wat de handelaars in België te bieden hebben. Neem contact op met je favoriete handelaar en plaats je bestelling of reservatie!

VITAMINE C + ZINK MET VLIERBES

VITAMINE C + ZINK MET VLIERBES
Nu voor slechts 14.31
Normaal € 15.95
uw voordeel 10%

VITAMINE C + ZINK MET VLIERBESEXTRACT (60 KAUWTABLETTEN)

Toptrio bij acute luchtwegeninfecties.

Van het duo vitamine C en zink is aangetoond dat het de ernst en de duur van acute luchtwegeninfecties vermindert. Mannavital heeft deze twee voedingsstoffen vervolgens gecombineerd met een sterk vlierbesextract om de immuniteit nog meer te versterken en tegelijk de gerriteerde luchtwegen te verzachten. De VITAMINE C + ZINK-KAUWTABLETTEN MET VLIERBESEXTRACT zijn dan ook in de eerste instantie ideaal om alle soorten van verkoudheden, acute luchtwegeninfecties en grieptoestanden te verlichten.

Deze kauwtabletten VITAMINE C + ZINK-KAUWTABLETTEN MET VLIERBESEXTRACT van MannaVital zijn aangenaam van smaak en vrij van geraffineerde suiker. Ze combineren zeer goed met VITAMINE D3 + VITAMINE A Forte en met QUERCETINE PLATINUM.

Gebruik
Intensief gebruik bij acute infecties: 3 kauwtabletten per dag gedurende maximaal 1 week, gevolgd door 1 kauwtablet per dag.
Onderhoudsdosis, preventief: 1/dag

Aanbieder