Andere belangrijke handelaars

Banner Brasserie Mezzo

Brasserie Mezzo

Openingsuren

Maandag 28/05 Gesloten
Dinsdag 22/05 11:00 - ...
Woensdag 23/05 11:00 - ...
Donderdag 24/05 11:00 - ...
Vrijdag 25/05 11:00 - ...
Zaterdag 26/05 17:00 - ...
Zondag 27/05 11:00 - ...
De keuken is doorlopend geopend van 11u30 tot 22u00 en zondag tot 21u30

Foto’s

Info

Bij Brasserie Mezzo op de Markt in Sint-Katelijne-Waver bent u aan het juiste adres voor een snelle hap, een stevige maaltijd, of om gezellig iets te drinken. De brasserie is gekend om zijn specialiteit, namelijk ribbetjes, maar ook salades, pasta, wok, snacks, vis- en vleesgerechten en kindergerechten vullen de kaart. Ontdek alle gerechten in het gezellige interieur van de brasserie, of op het zongericht terras, dat tijdens de koudere maanden lekker verwarmd wordt.
 

Brasserie met gevarieerde gerechten

Houdt u wel van pasta? Brasserie Mezzo biedt verschillende pasta’s waaronder spaghetti bolognaise, lasagne van het huis en vegetarische lasagne voor vegetarische pastaliefhebbers.
Ook voor kleine gerechten zoals een croque zit u hier goed. Verder kan u hier vleesgerechten zoals koninginnenhapje, stoofvlees met frieten, fajita met kip of met Ierse steak, paardenfilet en varkenshaasje kiezen.
De brasserie in Sint-Katelijne-Waver stelt ook heel wat visgerechten voor op de kaart, zoals gebakken zalmfilet, zeebaars, scampi’s in lookboter, lookroom of kreeftensaus, schartongrolletjes op Normandische wijze, gegrilde zwaardvis en gebakken zeebarbeel. Stuk voor stuk heerlijke gerechten.
Voor de kinderen biedt de brasserie een aangepaste kaart met kindergerechten zoals kip met appelmoes, curryworst met frietjes, kinderspaghetti en croque monsieur.
 

Zaalverhuur

Organiseert u een feest en zoekt u hiervoor een zaal in Sint-Katelijne-Waver? Brasserie Mezzo biedt de mogelijkheid om een seminariezaal te huren, waar tot 20 personen kunnen plaatsnemen.
Voor meer details over de eetkaart of zaalverhuur kan u de brasserie altijd telefonisch contacteren.

 

Ligging en routebeschrijving

Bereken de route naar Brasserie Mezzo, 2860 Sint-Katelijne-Waver, Markt 21