De Trouwerij

Openingsuren

De openingsuren kunnen afwijken door:
Paasmaandag op 22/04
Pasen op 21/04
Maandag 22/04 Na afspraak
Dinsdag 23/04 Na afspraak
Woensdag 24/04 Na afspraak
Donderdag 25/04 Na afspraak
Vrijdag 19/04 Na afspraak
Zaterdag 20/04 Na afspraak
Zondag 21/04 Na afspraak

Info

Stapt u binnenkort in het huwelijksbootje? Wie gaat trouwen, schenkt heel wat aandacht en energie aan het voorbereiden van zijn of haar bruiloft. Om het resultaat van deze inspanningen nog lang te kunnen bewonderen, staat fotograaf De Trouwerij uit Sint-Niklaas paraat om deze unieke gebeurtenis voor eeuwig vast te leggen. Van de eerste blik uw toekomstige echtgenoot tot het vangen van het bruidsboeket op het trouwfeest.
Indien u dit wenst, kan de fotograaf zowel foto’s maken in het stadhuis, als in de kerk, als op de dansvloer of aan de eettafel. Uw trouwdag is immers een dag vol emoties, een dag om te genieten, te koesteren, maar zeker ook om nog eens te herbeleven aan de hand van mooie foto’s. Daarom legt De Trouwerij jullie mooiste dag vast in unieke, sfeervolle beelden.
 

Huwelijksfotografie

Elk huwelijk is uniek, daarom kan elk fotografiepakket aangepast worden aan uw persoonlijke wensen. Zo zorgt de fotograaf ervoor dat u zich deze betoverende dag voor altijd levendig zal blijven herinneren.
Om uw wensen beter te leren kennen is er een gratis kennismakingsgesprek waar uw verlangens en alle mogelijkheden besproken worden. U kan ervoor kiezen om de fotograaf zes uur, tien uur of veertien uur lang in te huren.
U mag standaard rekenen op een persoonlijke en originele huwelijksreportage vanaf de voorbereiding in de ochtend tot en met het moment van de persoonlijke foto's met naaste familie, vrienden en bruidskindjes. De fotograaf gaat steeds op zoek naar nieuwe en leuke ideeën om uw huwelijk op een unieke manier vast te leggen. Nadien worden alle foto’s één voor één professioneel bewerkt.

Ligging en routebeschrijving