Balerdon bvba

Openingsuren

Maandag 25/02 Gesloten
Dinsdag 26/02 13:30 - 18:00
Woensdag 27/02 10:00 - 18:00
Donderdag 28/02 10:00 - 18:00
Vrijdag 01/03 10:00 - 18:00
Zaterdag 23/02 10:00 - 18:00
Zondag 24/02 Gesloten

Info

Voor een ambachtelijke chocolatier met een neus voor goede kwaliteit bent u op zoek naar Balerdon! De zaak is makkelijk bereikbaar en ook rolstoelvriendelijk.
 

De beste pralines, kruidenchocolade en choc-neuzen

Balerdon is een rasecht chocolatier die nu al heel wat naam heeft verworven in de regio van Sint-Niklaas. U kan er terecht voor heel wat overheerlijke pralines, stukken chocolade in tal van formaten en smaken, speciale kruidenchocolade en de plaatselijke specialiteit: de alom befaamde choc-neuzen, exclusief verkrijgbaar bij Balerdon. Een volledig overzicht geven van alle aangeboden chocoladeproducten is haast onmogelijk, daarom springt u best eens binnen bij de zaak en ontdekt u het aanbod zelf! Naast al het lekkers dat standaard te verkrijgen is, experimenteren de chocolatiers al eens graag, zo weet u nooit op voorhand wat voor creatieve chocoladestukken u zal vinden in de zaak! Ook is er in ieder speciaal seizoen een aangepast aanbod voor Sinterklaas, oudjaar, Kerstmis, Pasen …
 

Aangepaste service en aangepaste pralines

Ook bedrijven kunnen profiteren van al het lekkers dat Balerdon hen te bieden heeft. Zo kan u voor uw bedrijf rekenen op een vaste bevoorrading van chocoladeproducten naar keuze, maar ook de voorziening van de speciale choconeuzen die naar wens kunnen gepersonaliseerd worden. Alle vullingen en chocoladetypes zijn mogelijk, van donkere chocolade met kokos tot witte chocolade met aardbei: ideaal om uw werknemers mee in de watten te leggen.
 

Bedrijfsbezoeken aan de chocolatier

Balerdon leent zich ten slotte uitstekend aan bedrijfsbezoeken. U kan er rekenen op een educatieve en gezellige rondleiding door de zaak, uiteraard aangevuld met lekkere degustaties onderweg. Deze rondleidingen duren gemiddeld anderhalf tot twee uur, en kunnen voor een zachte prijs worden aangevuld met een Breugeltafelbuffet met een rijk assortiment aan Oost-Vlaamse streekproducten en/of een extra tasje koffie met een heerlijk stukje taart.

Voor meer informatie over het aanbod en de rondleidingen kan u altijd terecht op de website. Heeft u daarna nog twijfels of wenst u zelf het volledige aanbod te aanschouwen? Spring dan gerust even binnen bij Balerdon. Reservaties n bestellingen kunnen via het nummer 03/689 91 10.

Ligging en routebeschrijving