Den Antus

Openingsuren

Maandag 21/06 11:00 - ...
Dinsdag 22/06 11:00 - ...
Woensdag 23/06 11:00 - ...
Donderdag 24/06 08:00 - ...
Vrijdag 25/06 11:00 - ...
Zaterdag 19/06 11:00 - ...
Zondag 20/06 11:00 - ...

Info

In Den Antus, gelegen op de grote markt van Sint-Niklaas kan u elke dag doorlopend terecht voor een kwalitatieve maaltijd, verzorgde snack, of om simpelweg te genieten van een goed glas wijn of een heerlijke koffie. Ook voor feesten bent u hier aan het juiste adres. De feestzaal staat ter uwer beschikking voor allerhande feesten , zoals een huwelijk, jubileum of receptie.

 

Brasserie

Wenst u in een gezellig en aangenaam kader gewoon iets te drinken, te genieten van een snack voor de kleine honger, of liever uitgebreid tafelen? Bij Den Antus kan u op elk moment gezellig zitten in een ongedwongen sfeer.
De brasserie kan u een brede waaier aanbieden van bieren, waaronder de absolute topper Tripel Karmeliet van 't vat. Naast alle gekende frisdranken en aperitieven kan u uw favoriet kiezen van de uitgebreide Gin-Tonic kaart. Naast een breed gamma dranken, is er ook een ruime eetkaart met enkel vers bereidde gerechten.

 

Feestzaal Sint-Niklaas

Den Antus beschikt over een feestzaal met een capaciteit tot 120 personen. De zaal is voorzien van alle benodigdheden voor een geslaagd event. U kan bij hier terecht voor vergaderingen, seminaries, rouwmaaltijden, banketten, buffetten, verenigingsfeesten en meer. Er is zelfs een podium aanwezig waardoor de zaal ook geschikt is voor optredens, voordrachten en productvoorstellingen.

 

 

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief