Dierenarts Helena Brône

Spreekuren

Maandag 07/12 Na afspraakNa afspraak
Dinsdag 08/12 Na afspraakNa afspraak
Woensdag 09/12 Na afspraakNa afspraak
Donderdag 10/12 Na afspraakNa afspraak
Vrijdag 04/12 Na afspraakNa afspraak
Zaterdag 05/12 Na afspraakNa afspraak
Zondag 06/12 GeslotenGesloten

Info

Helena Brône - Dierengeneeskunde kleine huisdieren

Bij Dierenarts Helena Brône te Sint-Niklaas kan u terecht voor diergeneeskunde van kleine huisdieren. Samen met Helena zelf, staan ook dierenarts Elisabeth Bonte en dierenartsassistente Jana Missiaen ter uwer beschikking.
De praktijk werkt steeds op afspraak en dit om de nodige zorg en tijd aan uw huisdier te kunnen besteden en om alsook nutteloze en stresserende wachttijden te vermijden. Geen stress dus voor baasje en dier!

Helena en haar team volgen regelmatig bijscholingen waardoor alle medewerkers op de hoogte zijn van de nieuwste ontwikkelingen in de diergeneeskunde en om zo uw dier met de beste zorgen te omringen.
 

Telefonische permanentie - Ook in het weekend

Voor spoedgevallen is er steeds telefonische permanentie en wordt er altijd tijd vrij gemaakt, ook tijdens het weekend is er een georganiseerde wachtdienst voorzien.
 

Huisbezoeken & afspraken

Helena Brône's Dierenartsenpraktijk doet ook huisbezoeken, radiografische opnames, chirurgische ingrepen (ook orthopedie), tandheelkunde, oogheelkunde en dieetadvies.
Let wel: Een grondig klinisch onderzoek is beter mogelijk in de praktijk dan op huisbezoek. Erg zieke dieren kunnen Helena Brône gehospitaliseerd worden.

Er is in de praktijk ook een ruime stock op voorraad van de meest gebruikte medicijnen, ontwormingsmiddelen, middelen tegen teken en vlooien en dieetvoeding.

Een afspraak kan u maken via telefoon 0476330384 of mail helenabrone@telenet.be.
 

Ligging en routebeschrijving

Eindejaarsactie

Eindejaarsactie 2020

Trefwoorden

Nieuwsbrief