Banner Dierenarts Helena Brône

Dierenarts Helena Brône

Spreekuren

Maandag 29/04 Na afspraak
Dinsdag 30/04 Na afspraak
Woensdag 24/04 Na afspraak
Donderdag 25/04 Na afspraak
Vrijdag 26/04 Na afspraak
Zaterdag 27/04 Na afspraak
Zondag 28/04 Gesloten

Foto’s

Info

Dierengeneeskunde kleine huisdieren

Bij Dierenarts Helena Brône te Sint-Niklaas kan u terecht voor diergeneeskunde van kleine huisdieren. Samen met mijzelf staan ook dierenarts Elisabeth Bonte en dierenartsassistente Jana Missiaen ter uwer beschikking.
Wij werken steeds op afspraak en dit om de nodige zorg en tijd aan uw huisdier te kunnen besteden en om alzo nutteloze en stresserende wachttijden te vermijden. Geen stress dus voor baasje en dier !

Wij volgen regelmatig bijscholingen waardoor we op de hoogte zijn van de nieuwste ontwikkelingen in de diergeneeskunde en proberen dus zo uw dier met de beste zorgen te omringen.

Telefonische permanentie
Voor spoedgevallen is er steeds telefonische permanentie en maken wij altijd tijd vrij, ook tijdens het weekend is er een georganiseerde wachtdienst voorzien.

Huisbezoeken
Wij doen ook huisbezoeken, radiografische opnames, chirurgische ingrepen (ook orthopedie), tandheelkunde, oogheelkunde en dieetadvies.
Let wel op, een grondig klinisch onderzoek is is beter mogelijk in de praktijk dan op huisbezoek.
Erg zieke dieren kunnen bij ons gehospitaliseerd worden.
Wij hebben ook een ruime stock op voorraad van de meest gebruikte medicijnen, ontwormingsmiddelen, middelen tegen teken en vlooien en dieetvoeding.


Een afspraak kan u maken via telefoon 0476330384 of mail helenabrone@telenet.be.
 

Ligging en routebeschrijving