Dierenartsenpraktijk Helena Brône & Elisabeth Bonte

Spreekuren

Maandag 19/04 Na afspraakNa afspraak
Dinsdag 20/04 Na afspraakNa afspraak
Woensdag 21/04 Na afspraakNa afspraak
Donderdag 22/04 Na afspraakNa afspraak
Vrijdag 16/04 Na afspraakNa afspraak
Zaterdag 17/04 Na afspraakNa afspraak
Zondag 18/04 GeslotenGesloten

Info

Helena Brône - Dierengeneeskunde kleine huisdieren

Bij Dierenarts Helena Brône kan u terecht voor diergeneeskunde van kleine huisdieren. Samen met Helena zelf, staan ook dierenarts Elisabeth Bonte en dierenartsassistente Jana Missiaen ter uwer beschikking.
De praktijk werkt steeds op afspraak en dit om de nodige zorg en tijd aan uw huisdier te kunnen besteden en om alsook nutteloze en stresserende wachttijden te vermijden. Geen stress dus voor baasje en dier!
 

Continue bijscholen

Helena en haar team volgen regelmatig bijscholingen waardoor alle medewerkers op de hoogte zijn van de nieuwste ontwikkelingen in de diergeneeskunde en om zo uw dier met de beste zorgen te omringen.
 

Telefonische permanentie - Ook in het weekend

Voor spoedgevallen is er steeds telefonische permanentie en wordt er altijd tijd vrij gemaakt, ook tijdens het weekend is er een georganiseerde wachtdienst voorzien.
 

Huisbezoeken & afspraken

Helena Brône's Dierenartsenpraktijk doet ook huisbezoeken, radiografische opnames, chirurgische ingrepen (ook orthopedie), tandheelkunde, oogheelkunde en dieetadvies.
Let wel: Een grondig klinisch onderzoek is beter mogelijk in de praktijk dan op huisbezoek. Erg zieke dieren kunnen Helena Brône gehospitaliseerd worden.
 

Webwinkel

Via de handige webwinkel op de website (www.beestiggezond.be), kan je op een heel makkelijke manier je producten online bestellen. Heb je voeding nodig, medicatie, accessoires of nog wat anders, De webwinkel staat altijd voor je klaar. Altijd wel goed noteren wat je precies wilt bestellen en in welke hoeveelheid. Op deze manier is het makkelijk voor Helena en haar team om je pakje met de grootste zorg klaar te maken. 
 

Stockvoorraad

Er is in de praktijk ook een ruime stock op voorraad van de meest gebruikte medicijnen, ontwormingsmiddelen, middelen tegen teken en vlooien en dieetvoeding. Een afspraak kan u maken via telefoon 0476330384 of mail info@beestiggezond.be. Neem ook zeker eens een kijkje op hun website voor meer informatie: http://www.beestiggezond.be/ .
 

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief