Vriendelijkste handelaar

Vriendelijkste handelaar 2015

Dierenspeciaalzaak 't Nestje is de vriendelijkste handelaar van Sint-Niklaas! 

Op donderdag 3 maart 2016 werd tijdens een glamoureuze Awarduitreiking in Hotel Royal Astrid te Aalst. de vriendelijkste handelaars 2015 bekendgemaakt. Deze handelaars werden verkozen door hun eigen klanten zelf bij hun deelname aan de eindejaarsactie van Handelsgids. Tijdens deze spetterende Eindejaarsactie werden meer als 4 miljoen lotjes uitgedeeld en zijn bijna 20.000 handelaars uit Vlaanderen beoordeeld op hun vriendelijkheid. Alle deelnemers van de eindejaarsactie op www.handelsgids.be konden punten geven aan de handelaar waar hij of zij regelmatig winkelt. De hele verkiezing is dus gebaseerd op de mening van de klanten zelf.
 
Om als Vriendelijkste Handelaar verkozen te worden, moest de handelaar van minstens 100 verschillende klanten een quotering krijgen. Deze klanten mochten, naast hun quotering, ook suggesties voor hun handelaar bijvoegen. De vriendelijkste handelaars van 2015 ontvingen een Award en €500 aan reclamebudget. De tweede en derde plaats kregen respectievelijk €300 en €200 aan reclamebudget. Daarnaast kregen ook de klanten de kans om een mooie prijs te winnen, met een prijzenpot van maar liefst €50.000 verdeeld onder 500 winnaars. U vindt alle Vriendelijkste Handelaars per perslocatie terug op : www.handelsgids.be/persverslagen/2016Interview met Dierenspeciaalzaak 'tNestje
 
“Vorig jaar heb ik enkel aan de Lente-actie deelgenomen. Ik had gewoon de lotjes uitgedeeld en gezegd dat mijn klanten een prijs konden winnen. Aan de verkiezing zelf, had ik niet zoveel aandacht geschonken. Dit jaar doe ik zeker opnieuw mee, met evenveel enthousiasme. Dan deel ik de lotjes uit, geef ik de nodige uitleg en laat ik aan mijn klanten weten dat ze mij opnieuw tot Vriendelijkste Handelaar kunnen verkiezen. Ik merk ook dat de meeste klanten aan de acties deelnemen om mij een quotering te kunnen geven.”

“In het begin gaf ik niet zoveel aandacht aan mijn pagina van Handelsgids. Ik ben begonnen met een pagina op Handelsgids om hoger te scoren in de zoekresultaten en om beter vindbaar te zijn op het internet. Na de persvoorstelling, waar wij ook meer uitleg kregen over de verschillende mogelijkheden die Handelsgids ons biedt, ben ik er meer in geïnteresseerd geraakt.”