Eva Schalckens

Openingsuren

Maandag 25/03 Na afspraak
Dinsdag 26/03 Na afspraak
Woensdag 27/03 Gesloten
Donderdag 28/03 Na afspraak
Vrijdag 29/03 Na afspraak
Zaterdag 30/03 Na afspraak
Zondag 31/03 Gesloten

 


 

Info

Voor een unieke, prachtige stijl die u nergens anders terugvindt, bent u meer dan welkom bij Eva Schalckens, modeontwerpster en boetiek!
 

Collectie elegante, vrouwelijke, aparte kledij

De zelfontworpen collectie van Eva Schalckens garandeert een unieke, aparte maar toch stijlvolle look. Haar kledingstukken worden allemaal gekenmerkt door geometrische vormen en patronen, wat resulteert in een speciale, maar toch tijdloze kleding stijl. U vindt bij haar onder meer handtassen, rokken, kleedjes, blouses, broeken en nog veel meer. Het aanbod aan unieke, op maat gemaakte kledingstukken verandert niet alleen bij het aankomen van de winter- of zomercollectie, maar het hele jaar door.
 

Maatwerk op bestelling

Alle kledingstukken worden op maat van iedere klant gemaakt door Eva Schalckens. Dit wilt niet alleen zeggen dat ieder kledingstuk uniek is, maar ook dat het altijd aangepast is aan uw noden en voorkeuren. U kiest steeds zelf in welke mate u zelf inspraak heeft in het eindresultaat en in welke mate u Eva’s creatieve geest zelf te werk laat gaan.
 

Milieuvriendelijk en Belgisch

Zorg dragen voor onze Aarde is belangrijk, en de textiel- en mode-industrie is een van de meest waterverbruikende industrieën. Daarom maakt Eva Schalckens uitsluitend gebruik van overgebleven stukken textiel en in ongebruik geraakte designermodellen. Zo heeft ze alvast een basismodel om zich op te baseren, wat het werk een heel stuk vlotter maakt, en werkt ze op een zeer ecologische wijze.
 
Wenst u een uniek kledingstuk dat is aangepast aan uw uiterlijk en smaak, waarvan u weet dat ze de op ecologische wijze is gefabriceerd? Neem dan gauw contact op met Eva Schalckens via het nummer 03/296 52 71.

Ligging en routebeschrijving

Geef ons een review

Nieuws & Promoties

Belgisch breiwerk in lentekleurtjes

De nieuwe modellen van Belgisch breigoed merk Ramona C zijn er! Luchtige cardigans en een super mooie jacquard trui om je warm te houden op de frissere lentedagen en zomeravonden.
Verkrijgbaar in een hele resem prachtige kleuren.
Maak snel je afspraak!

Open bijlage

Vriendelijkste Handelaar

Stem op Eva Schalckens als Vriendelijkste Handelaar

Trefwoorden

Reviews