Garage High Performance

Openingsuren

Maandag 05/06 Na afspraakNa afspraak
Dinsdag 06/06 Na afspraakNa afspraak
Woensdag 07/06 Na afspraakNa afspraak
Donderdag 08/06 Na afspraakNa afspraak
Vrijdag 02/06 Na afspraakNa afspraak
Zaterdag 03/06 Na afspraakNa afspraak
Zondag 04/06 GeslotenGesloten

Info

Garage High Performance


Een garage die al meer dan 50 jaar gespecialiseerd is in exclusieve sportwagens. We spreken dus met een heleboel ervaring en zijn ideaal voor het herbouwen, aan te passen of raceklaar te zetten van jou geliefde klassieker.

Met de merken Ferrari, Maserati, Porsche, Lamborghini, Aston Martin en Jaguar hebben we een uiteenlopende ervaring en kunnen dankzij onze motivatie bijna al je dromen doen waarmaken bij je klassieker. Zo zijn we niet alleen hiervoor beschikbaar, maar ook kunnen we assisteren op het circuit, en dat al dan niet met eigen materialen.
 

Ervaring en diensten

In het bezit van de basisuitrusting voor het afstellen van het chassis, biedt het mij de mogelijkheden om uw auto in de garage af te stellen. Zo hebben we veel ervaring met het afstellen en tunen van carburatie, met een specialisatie in de Weber DCOE. Hier bovenop hebben we ervaring met diverse programmeerbare motormanagementsystemen zoals Motec, Emerald, DTA en nog veel meer. Met onze eigen Dyno met verschillende sensoren zoals lambda, turbodruk en nog meer kunnen we je optimaal je motor afstellen.
 

Chauffeurscoaching

Zet je je eerste stappen op het circuit? Daar kan ik u bij helpen. Zo kan ik chauffeurscoaching aanbieden zodat u deze eerste stappen kunt zetten met het juiste advies zodat u met veel plezier kan genieten van uw tijd op het circuit, want dat is nu eenmaal een van de mooiste momenten die er zijn. Maar ik help u ook met tips en allerlei andere dingen voor uw eigen en andermans veiligheid. 
 

Stel al je vragen

We werken op afspraak en daarom is het makkelijk als je ons contacteert voor je vragen. Je kan dit doen via e-mail of telefoonnummer. Stel gerust al je vragen en ik probeer je zo snel mogelijk met al mijn ervaring, met alles verder te helpen en te beantwoorden.

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Logo Vriendelijkste Handelaar Handelsgids
Vriendelijkste Handelaar
Wil je Garage High Performance een score of review geven voor de verkiezing?
Klik en word beloond