Garage High Performance

Openingsuren

Maandag 29/11 Na afspraakNa afspraak
Dinsdag 30/11 Na afspraakNa afspraak
Woensdag 01/12 Na afspraakNa afspraak
Donderdag 02/12 Na afspraakNa afspraak
Vrijdag 03/12 Na afspraakNa afspraak
Zaterdag 04/12 Na afspraakNa afspraak
Zondag 28/11 GeslotenGesloten

Info

Wij zijn een garage die reeds meer dan 50 jaar gespecialiseerd is in exclusieve sportwagens. Wij zijn ''the place to be'' als het erop aankomt om jouw geliefde klassieker te herbouwen, aan te passen of raceklaar te zetten.

We hebben een grote ervaring aangaande Ferrari, Maserati, Porsche, Lamborghini, Aston Martin en Jaguar. Dankzij onze motivatie zijn we in staat om bijna al je dromen voor je klassieker waar te maken.

Naast dit zijn we ook beschikbaar voor assistentie op circuit, al dan niet met eigen matrialen.

Verder heb ik tevens een grote ervaring met het afstellen en tunen van carburatie met toch wel een specialisatie in de Weber DCOE.

Ook hebben we ervaring met diverse programeerbare motormanagementsystemen zoals Motec, emerald, DTA, enz. We beschikken ook over een eigen dyno met verschillende sensoren zoals lambda, turbodruk, enz. zodat we optimaal je motor kunnen afstellen.

Gelieve niet te aarzelen om me te contacteren voor verdere informatie.

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Vriendelijkste Handelaar
Wil je deze handelaar een quotering geven voor de verkiezing?
Of een review?
Dat kan! En je wordt beloond! Schrijf je nu in op de nieuwsbrieven (hieronder) en dan sturen we je een link en logincode om dit te doen!
Als beloning ontvang je een unieke code voor de GROTE EINDEJAARSACTIE begin december https://www.handelsgids.be/eindejaarsactie/