In Bloom Therapy

Openingsuren

Maandag 18/11 Na afspraak
Dinsdag 12/11 Na afspraak
Woensdag 13/11 Na afspraak
Donderdag 14/11 Na afspraak
Vrijdag 15/11 10:00 - 17:0020:00 - 22:00
Zaterdag 16/11 Gesloten
Zondag 17/11 10:00 - 12:0020:00 - 22:00

Info

In Bloom Therapy

Is het nodig om uw lichaam weer in balans te brengen? Daar kan In Bloom Therapy u bij helpen! Karlien Merckx werkt vanuit een holistische visie en zorgt voor ontspanning in lichaam en geest.
 

Bachbloesemtherapie

Soms kan u even in een dipje zitten. Bachbloesems helpt bij het ordenen van uw gevoelens en emoties. Ze geven u ondersteuning in elk gebied van het leven waarbij u het moeilijk heeft.

Door middel van een gesprek komt u samen met Karlien Merckx te weten welke bachbloesems uw balans zullen herstellen.
 

Massagetherapie

In Bloom Therapy biedt drie soorten massages aan: de Zweedse massage, de Japanse gezichtsmassage en de magneetmassage.

Wilt u even tot rust komen? De Zweedse massage zorgt voor volledige ontspanning van het lichaam, maar ook de spieren worden hierbij behandeld. Uw hele lichaam wordt gemasseerd.


De Japanse gezichtsmassage werkt dan weer dieper in op de gezichtsspieren, drukpunten en meridianen. Het is een massage volgens de Japanse medische traditie.

De magneetmassage zorgt ook voor ontspanning van hoofd, nek, schouder en rug. Bij deze massage worden magneten gebruikt die zorgen voor een betere doorbloeding, verhoogde immuniteit en het beter afvoeren van afvalstoffen.
 

Edelstenen en mineralen

In Bloom Therapy bezit een ruim assortiment van edelstenen en mineralen: ruwe mineralen, gepolijste stukken, hangers en trommelstenen.

Ook voor workshops over edelstenen en mineralen kunt u terecht bij In Bloom Therapy! De werking van de edelstenen en mineralen wordt hierbij eenvoudig uitgelegd.
 

Aromatherapie

Het gamma van In Bloom Therapy bestaat ook uit selfmade aroma’s. Ze kregen de naam ‘A Smell To Bloom’.

Geniet zeker ook van de zelfgemaakte crèmes voor lichaam en handen. Deze collectie heeft de naam ‘Witches Brew’ en wordt gemaakt van natuurlijke producten.

 

Aura en chakra balancing

Zit uw energie op een laag pitje? Dan kan de aura en chakra balancing de oplossing zijn. Hier wordt er gewerkt met uw energievelden en de energie van edelstenen. Uw energie wordt geharmoniseerd en gaat zo beter stromen. Dit zorgt ervoor dat u zowel geestelijk als fysiek meer in balans bent.

Interesse in één van de behandelingen of edelstenen van In Bloom Therapy? Aarzel dan zeker niet om een bezoekje te brengen op het adres Vrouweneekhoekstraat 23 in Sint-Niklaas. Of bel via het nummer 0483 45 55 07.
 

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Bekijk onze promotiespagina

Nieuwsbrief