Ly-Lou

Openingsuren

Maandag 01/07 Gesloten
Dinsdag 02/07 Gesloten
Woensdag 03/07 Gesloten
Donderdag 27/06 Gesloten
Vrijdag 28/06 10:00 - 18:00
Zaterdag 29/06 10:00 - 18:00
Zondag 30/06 Gesloten

Info

Dameskledingzaak Ly-Lou is gelegen in de galerij te Sint-Niklaas. Deze unieke kledingwinkel is gespecialiseerd in kleurrijke dameskledij van duurzame en ecologische kledingmerken.

 

Unieke dameskledij

Bent u op zoek naar een totaal vernieuwende outfit? Wenst u een uniek kledingstuk te vinden, dat niet op elke hoek van de straat te vinden is en waarmee u gegarandeerd de show zal stelen? Dan moet u beslist de kleurrijke collecties in boetiek Ly-Lou te Sint-Niklaas gaan ontdekken. Ieder kledingstuk is op duurzame en ecologische manier vervaardigd en ziet er fantastisch uit.
Ly-Lou biedt een ruime collectie topjes, blouses, rokken en jurken waar vrouwen zich op en top vrouwelijk in voelen. Tussen het aanbod dameskleding in de winkel vindt u ook vast en zeker uw nieuwe favoriete jas, jeans, of accessoire. Zowel opvallende avondkledij als gezellige vrijetijdskleding vullen de winkelrekken op bij Ly-Lou.

 

Duurzame kledingmerken

Houdt u van stijlvolle kleding met klasse en bent u eveneens bezorgd om het milieu? Ly-Lou kiest inzake de collecties die ze aanbiedt voor ecologische merken, zoals Päälä, Ramona C en Tranquillo, maar ook Tante Betsy-Iez!, Halsoverkop en Birds on the Run.
 

Ligging en routebeschrijving