Openingsuren

Maandag 03/10 08:30 - 18:00
Dinsdag 04/10 Gesloten
Woensdag 05/10 08:30 - 18:00
Donderdag 06/10 08:30 - 18:00
Vrijdag 30/09 08:30 - 18:00
Zaterdag 01/10 08:00 - 17:00
Zondag 02/10 Gesloten

Info

Voor groenten en fruit van kwaliteit hoeft u in Zepperen niet lang te zoeken. Bij Elma staat kwaliteit voorop en zijn de producten altijd dagvers. 

Elma heeft een groot aanbod aan inheemse en exotische groenten en fruit, zoals ananas, meloen, kiwi's en mango's. Om het u makkelijk te maken verkopen ze ook gesneden groenten, salades en wok groenten. Daarnaast kan u hier terecht voor verschillende soorten aardappelen. 
 

Streekproducten

Wat lekker is hoeft niet van ver te komen. Bij Elma vindt u het hele jaar door een ruim aanbod in streekproducten, zoals appels, druiven, peren en kersen. Daarnaast kan u hier maar liefst 300 dagen per jaar Belgische aardbeien uit eigen dorp kopen. Dit is niet alleen beter voor het milieu, u steunt ook nog eens de lokale handel én het is minstens even lekker als geïmporteerde groenten en fruit. 
 

Verse sappen en soepen 

Naast lekker versgeperst sinaasappelsap kan u hier terecht voor een ruim assortiment biologische sappen en verschillende voorverpakte sapjes, zoals appelsap met cranberry of appelsap met framboos. Hier stopt het aanbod heerlijke versbereide goedjes echter niet: u vindt er ook tal van lekkere, dagverse soepen: lekker én boordevol vitaminen! 
 

Gesneden groenten en fruit

Het schillen en snijden van ananas is een vervelend klusje. Daarom kan u bij Elma de ananas gesneden kopen. Zo kunt u onmiddellijk van deze natuurlijke lekkernij genieten. Wenst u graag zeker te zijn dat uw keuze (al dan niet voorgesneden) lekkers morgen in de winkel ligt? Dan kan u dit bestellen. Wat u voor 16u bestelt ligt gegarandeerd de volgende werkdag in de winkel! 

Heeft u een vraag over het assortiment of de bereidingswijze van groenten? Stel uw vraag via het contactformulier op www.elma-zepperen.be of stuur een e-mail naar info@elma-zepperen.be.

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Logo Vriendelijkste Handelaar Handelsgids
Vriendelijkste Handelaar
Wil je Elma een score of review geven voor de verkiezing?
Klik en word beloond