Banner NextChance Productions

Openingsuren

Geen openingsuren gevonden

Voeg openingsuren NextChance Productions toe

Info

J’z: de meest inspirerende werkplek voor creatievelingen vanuit elk genre, gericht op compositie, opname, mixage en productie. Elk muzikaal idee geraakt in topvorm dankzij de eindeloze mogelijkheden en de unieke sfeer waarin de studio zich bevindt.

Opname – Mixage – Productie

Hier worden dromen waargemaakt! Iedere band/muzikant is wel op zoek naar een professionele sound, zonder te zijn gebonden aan deadlines of hoge uurtarieven. In deze studio wordt gewerkt met projectprijzen, wat er voor zorgt dat iedere sessie stressloos kan verlopen. De nodige aandacht voor de juiste workflow, microfoonplaatsing , sfeer en ontspanning is gegarandeerd! Zelf de sporen opgenomen of niet tevreden met een vorige mix? J’z zorgt voor een nieuwe, gebalanceerde mix met de juiste feel.
 
Songwriting – Compositie

Wel nood aan muziek, maar niet in de mogelijkheid om deze zelf te creëren? Of het nu gaat om een tune voor een promoclip of een complete popsong; hier wordt gezorgd voor muziek op maat, ongeacht het genre of de doeleinden van de opdrachtgever.

Voice-overs

J’z heeft de mogelijkheid samen te werken met de meest getalenteerde insprekers, gaande van toneelspelers tot dagelijks hoorbare radio- en televisiestemmen.

Ligging en routebeschrijving