Openingsuren

Maandag 14/06 09:00 - ...
Dinsdag 15/06 09:00 - 18:00
Woensdag 16/06 GeslotenGesloten
Donderdag 17/06 09:00 - ...
Vrijdag 18/06 09:00 - ...
Zaterdag 19/06 07:00 - ...
Zondag 13/06 09:00 - ...

Foto’s

Info

Na een gezellige wandeling in en rond het centrum van Sint-Truiden, bent u wellicht moe. Het is het ideale moment om even stil te zitten en te genieten van een lekker drankje en misschien een klein hapje: hiervoor tref je het met de gezellige taverne ’t Hert! ‘t Hert bevindt zich in hartje van Sint-Truiden, op de Grote Markt.
 

Een kleine hap tegen een scherpe prijs

’t Hert heeft haar klanten een selectie aan lekkere kleine gerechten en snacks te bieden, ideaal voor wie een klein knaagje in zijn maagje heeft. Alle gerechten worden in eigen keuken bereid met dagverse producten aan budgetvriendelijke prijzen, zo hoef je niet je hele portemonnee te legen om je maag te vullen! Op de menukaart vind je lekkere pasta’s, croques en slaatjes. Voor ieder wat wils dus!
 

Uitgebreide bierkaart en zomers terras  

Wie graag geniet van lokaal gerstenat, is hier ook aan het juiste adres. Je vindt hier namelijk ook een uitgebreide bierkaart met tal van streekbieren. Ideaal om Sint-Truiden niet alleen met de ogen, maar ook met de smaakpapillen te leren kennen! Uiteraard heeft ’t Hert haar klanten verschillende andere dranken te bieden, zoals een lekkere huiswijn of frisdrank. Wie langskomt om lekker op te warmen kan genieten van een zalige koffie of een lekkere chocomelk. In de zomerse maanden is het mogelijk nóg gezelliger in ’t Hert: dan kan u genieten op het ruime terras met zicht op de prachtige markt.
 

Vergaderzalen voor verenigingen

‘t Hert stelt ook volledig gratis 3 vergaderzalen ter beschikking van verenigingen. Dit zijn 2 zalen met een capaciteit van 15 personen en 1 grote vergaderzaal voor 50 personen. Wenst u hier graag kosteloos gebruik van te maken? Neem dan contact op met ’t Hert via het telefoonnummer 011/68 20 29, of spreek een medewerker in de zaak aan. 

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief