Hoevense Bandencentrale

Openingsuren

Maandag 21/06 08:30 - 17:30
Dinsdag 22/06 08:30 - 17:30
Woensdag 23/06 08:30 - 17:30
Donderdag 24/06 08:30 - 17:30
Vrijdag 18/06 08:30 - 17:30
Zaterdag 19/06 08:30 - 17:30
Zondag 20/06 Gesloten

Foto’s

Info

Jouw wagen is in goede handen bij de Hoevense Bandencentrale 

De mechaniek van je wagen wordt vaak ook wel het hart vd wagen genoemd. Maar daarom is de carrosserie niet minder belangrijk. Zelfs de kleinste kras in je koetswerk geeft een forse waardevermindering als resultaat. Bij de Hoevense Bandencentrale behandelen zij allerhande vormen van carrosserieschade, ongeacht of ze nu het gevolg zijn van hagelstenen of van een onoplettendheid tijdens het parkeren. Indien dat mogelijk is deuken ze jouw wagen uit zonder dat hij moet herspoten worden. Dat scheelt al een groot deel in jouw portemonnee. In het andere geval maken ze gebruik van hoogwaardig laksysteem om je auto opnieuw helemaal te herstellen. Bij de Hoevense Bandencentrale werken er stuk voor stuk perfectionisten.
 

De Hoevense Bandencentrale kent je auto door en door 

Bij de Hoevense Bandencentrale uit Stabroek kennen ze hun klanten en hun auto's. Eerdere verslagen en een eventueel schadeverleden nemen zij mee op in hun beoordeling. Vooral tijdens het sleutelen aan je wagen is dat niet onbelangrijk. Bovendien staat het team altijd voor je klaar met een luisterend oor, op deze manier kunnen zij je optimaal begeleiden. Leg je opmerkingen en vragen omtrent je wagen zeker voor want op het einde van de rit bepaal alleen jij wat er aan je wagen moet gebeuren. 
 

Professioneel advies

De Hoevense Bandencentrale heeft altijd het correcte advies voor je klaar. Zo kunnen ze je o.a. haarfijn uitleggen hoe je een kras eenvoudig zelf kunt verhelpen. TIjdens het werk sporen ze voortdurend naar onbekende gebreken opdat je nooit voor onaangename verrassingen komt te staan. Je mag er altijd op rekenen dat de Hoevense Bandencentrale je auto altijd volgens de fabrieksspecificaties zal repareren. Dus heb je een kras of bluts in je wagen of vermoed je een mechanisch probleem? Contacteer de Hoevense Bandencentrale en je problemen worden in een mum van tijd verholpen. 

Ligging en routebeschrijving