Openingsuren

Maandag 18/10 GeslotenGesloten
Dinsdag 19/10 08:30 - 17:00
Woensdag 20/10 08:30 - 20:00
Donderdag 21/10 08:30 - 18:00
Vrijdag 22/10 08:30 - 18:00
Zaterdag 23/10 08:00 - 16:00
Zondag 24/10 GeslotenGesloten

Info

Tijd voor een frisse nieuwe look voor u of de kinderen? Dan bent u bij Haarstudio Bellissimo aan het correcte adres!
 

Kapper voor iedereen

Bellissimo wilt iedereen een prachtkapsel schenken: zowel mannen als vrouwen als kinderen kunnen hier piekfijn opgemaakt worden! 
 

Uigebreid gamma

De mogelijkheden bij Haarstudio Bellissimo zijn eindeloos. De professionele kappers en kapsters zullen met plezier uw haar vakkundig kleuren en/ of opsteken en brushen. Buiten de traditionele knipbeurt aanbieden wilt Haarstudio Bellissimo u ook graag de mogelijkheid aanbieden het goede doel te steunen en uw lange haar laten korter knippen om het af te staan aan Think Pink, en dit terwijl u er nog steeds geweldig zult uitzien met uw nieuwe kapsel!
 

Meer dan een kapsalon

Haarstudio bellisimo biedt een uitgebreider gamma aan diensten aan dan een traditioneel kapsalon. Met name de rustgevende aromatherapie is erg in trek bij de klanten. 

Wenst u zelf te ervaren hoe Haarstudio Bellissimo van uw haar een klein kunstwerk maakt? spring dan gauw eens binnen in de Hellestraat 230, op het kruispunt met de Breed- en Kemelstraat. 

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Vriendelijkste Handelaar
Wil je deze handelaar een quotering geven voor de verkiezing?
Of een review?
Dat kan! En je wordt beloond! Schrijf je nu in op de nieuwsbrieven (hieronder) en dan sturen we je een link en logincode om dit te doen!
Als beloning ontvang je een unieke code voor de GROTE EINDEJAARSACTIE begin december https://www.handelsgids.be/eindejaarsactie/