Andromeda Taxiservice

Openingsuren

Maandag 08/03 Na afspraakNa afspraak
Dinsdag 09/03 Na afspraakNa afspraak
Woensdag 10/03 Na afspraakNa afspraak
Donderdag 11/03 Na afspraakNa afspraak
Vrijdag 05/03 Na afspraakNa afspraak
Zaterdag 06/03 Na afspraakNa afspraak
Zondag 07/03 Na afspraakNa afspraak

Foto’s

Info

Andromeda Taxiservice

Een comfortabele en luxueuze taxiservice in Temse? Dat kan er maar één zijn: Andromeda Taxiservice.

Andromeda is al meer dan 10 jaar succesvol actief in het personenvervoer en zakelijk vervoer. Ze zorgen ervoor dat u professioneel en aangenaam naar de gewenste bestemming gebracht wordt.

Alle voertuigen zijn uitgerust met een gratis internet-hotspot zodat u de hele rit verbonden blijft met uw relaties en de buitenwereld.
 

Zakelijk personenvervoer

Hebt u een afspraak met een buitenlandse zakenpartner, maar geen tijd om hem zelf op te vangen? Geen nood! Taxiservice Andromeda ontvangt uw gasten op de luchthaven, in het treinstation of aan het hotel. Ze worden veilig en tijdig gebracht naar de plaats van de afspraak.

Ook na de afspraak genieten uw gasten van een volledige service van Taxiservice Andromeda. Zo hebben uw business-partners geen last van onnodige reisstress.

 

Luchthavenvervoer

Laat u zichzelf liever vervoeren naar de luchthaven om stress te vermijden? Ook dit is mogelijk bij Taxiservice Andromeda! U wordt met professioneel personenvervoer in luxe en stijl naar de luchthaven gebracht.

De werknemers van Taxiservice Andromeda houden de aankomst- en vertrektijden nauwkeurig in de gaten, zodat u hier zich geen zorgen over moet maken.

De luxueuze wagens zijn voorzien van een WIFI hotspot, zodat u contact kan blijven houden met de buitenwereld.
 

Collivervoer

Hebt u een belangrijke brief, een belangrijk contract of kleinere colli die zorgvuldig, veilig en betrouwbaar afgeleverd moet worden? Ook dan bent u bij Taxiservice Andromeda aan het juiste adres. De betrouwbare en ervaren bestuurders zorgen ervoor dat het snel, op tijd en veilig op het adres van keuze wordt afgeleverd.

Aarzel niet om contact op te nemen met Taxiservice Andromeda in Temse via het nummer +32(0)477 48 22 77.

 

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief