Openingsuren

Maandag 27/01 Gesloten
Dinsdag 21/01 09:30 - 18:00
Woensdag 22/01 09:30 - 18:00
Donderdag 23/01 09:30 - 18:00
Vrijdag 24/01 09:30 - 18:00
Zaterdag 25/01 09:30 - 17:00
Zondag 26/01 Gesloten

Info

Juwelierszaak Blaton

Uurwerken- en juweelwinkel Blaton is sinds 1911 een gevestigde waarde te Temse en omstreken. In de zaak wordt u met raad en daad bijgestaan in uw zoektocht naar de geschikte bijouterie en uurwerken. Nadine Blaton is al 21 jaar de zaakvoerster van de juwelierszaak. Naast deze functie ontwerpt zij zelf juwelen op professionele wijze.
 

Een juweel: het perfecte geschenk

Wie zijn geliefde op feestdagen wil verwennen, moet op een jaar tijd heel wat cadeaus zien te verzinnen. Denk maar aan wanneer uw vrouw of vriendin een cadeau verwacht voor Valentijn, of wanneer u de cadeaus van vriendinnen moet overtreffen op haar verjaardag. Blaton in Temse helpt u graag een handje in uw zoektocht naar dat ene perfecte geschenk, waarmee u uw geliefde gegarandeerd blij maakt.
 

Eigen creaties

In de etalage van de juwelierszaak vindt u alles wat blinkt: van kleine oorbellen tot hangers, van lange kettingen tot korte snoeren. Ook voor een mooie ring zit u hier goed. Van ringen van hoogwaardige merken, tot creaties uit eigen ontwerp, tot speciale stukken met briljanten, de winkel te Temse biedt u heel wat keuze.
 

Merkjuwelen

De juwelen in de winkel zijn o.a. afkomstig van merken zoals Fope, Ligne Vendome, Kipling, Tedora, Kenzo en Forgee, Viventy, Lizzy, Lizzy kids en Les Georgettes.
 

Trouwringen

Bent u klaar om uw geliefde ten huwelijk te vragen? Verhoog uw kansen op een positief antwoord met de prachtige trouwringen die u vindt bij Blaton Temse.
 

Polshorloges

Daarnaast vindt u in de juwelierszaak ook horloges voor mannen en vrouwen van merken zoals Saint-Honoré, Rodania, Hector, Kipling, Go, Barbie en DAISY DIXON.

Ligging en routebeschrijving