Van Humbeeck nv

Openingsuren

Maandag 25/10 Na afspraakNa afspraak
Dinsdag 26/10 Na afspraakNa afspraak
Woensdag 27/10 Na afspraakNa afspraak
Donderdag 21/10 Na afspraakNa afspraak
Vrijdag 22/10 Na afspraakNa afspraak
Zaterdag 23/10 Na afspraakNa afspraak
Zondag 24/10 Na afspraakNa afspraak

Info

Van Humbeeck Ternat

Al meer dan honderd jaar staat schrijnwerkerij Van Humbeeck in Ternat garant voor de beste kwaliteit.
 

Houten ramen

Bij schrijnwerkerij Van Humbeeck kan u rekenen op maatwerk en unieke creaties, volledig naar uw wens. Afmetingen, uitzicht, stijl, kleur, u vraagt, zij maken. Duurzaamheid, energiebesparing, veiligheid en afwerking dragen ze heel hoog in het vaandel. De houten ramen zijn geproduceerd uit hoogwaardige houtsoorten: Afzelia Doussie, Paddouck, Afrormosia of Meranti.
 

PVC ramen

Bij Van Humbeeck vindt u een nieuw gamma kunststof ramen. Deze bieden vele voordelen, zoals: hoogwaardige, onderhoudsvriendelijke profielen, optimale waterafvoer, meer lightinval, maximale warmte-isolatie en uitstekende geluidsisolerende eigenschappen.
 

Interieur

Van Humbeeck voorziet u ook van kwaliteitsvolle producten binnenshuis. Uw trap, laminaatparket, deuren en muurbekleding verzorgen zij graag op maat.
 

Slotenmaker

Ook als slotenmaker is Van Humbeeck u graag van dienst. U kan er terecht voor veiligheidscilinders, Sloten, veiligheidsbeslag en raambeveiliging.

Nood aan een schrijnwerker in Ternat? Contacteer Van Humbeeck op  02/582.15.03.

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Vriendelijkste Handelaar
Wil je deze handelaar een quotering geven voor de verkiezing?
Of een review?
Dat kan! En je wordt beloond! Schrijf je nu in op de nieuwsbrieven (hieronder) en dan sturen we je een link en logincode om dit te doen!
Als beloning ontvang je een unieke code voor de GROTE EINDEJAARSACTIE begin december https://www.handelsgids.be/eindejaarsactie/