Openingsuren

Maandag 06/02 GeslotenGesloten
Dinsdag 07/02 GeslotenGesloten
Woensdag 01/02 GeslotenGesloten
Donderdag 02/02 09:00 - 18:00
Vrijdag 03/02 09:00 - 18:00
Zaterdag 04/02 09:00 - 18:00
Zondag 05/02 09:00 - 12:00

Info

Vermeir Marc

Vermeir Marc is uit Ternat is sinds 1986 een gevestigde waarde in de plantenkwekerij, tuinaanleg- en onderhoud. De tuinexpert uit Ternat biedt een zeer ruime keuze aan sierstruiken, vaste planten, sierbomen, coniferen, fruitbomen. Ook OSMO potgronden en meststoffen kan u hier vinden.
 

Tuinaanleg

Vermeir Marc creëert graag uw droomtuin voor u. Op verzoek van u komt Vermeir Marc ter plaatsen uw tuin bezichtigen. Nadien volgt er een schets van uw toekomstige tuin. Vervolgens kan u ervoor kiezen om de werken door Marc Vermeir te laten uitvoeren of om dit zelf te doen.
 

Plantenkwekerij Ternat

Vermeir Marc staat in voor het kweken van alle soorten bodembedekkers, sierstruiken, klein fruit, vaste planten, siergrassen en bamboes. Deze worden in een aangepaste pot geplaatst voor de verkoop, of in volle grond geplant.
 

Boomkwekerij Ternat

Naast planten kweken is Vermeir Marc in Ternat gespecialiseerd in het kweken van bomen, zoals o.a. coniferen, haagplanten, sierbomen en fruitbomen.
 

Verdeler OSMO

Vermeir Marc is verdeler van OSMO producten. Dit hoogwaardige merk creëert het ideale evenwicht tussen plant en bodem. De meststoffen, potgronden en bodemverbeteraars halen het beste uit uw tuin. De grondstoffen van deze producten komen zelf grotendeels voort uit de natuur.

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Logo Vriendelijkste Handelaar Handelsgids
Vriendelijkste Handelaar
Wil je Vermeir Marc een score of review geven voor de verkiezing?
Klik en word beloond