Bouwonderneming Patrick Haerden

Openingsuren

De openingsuren kunnen afwijken door:
Hemelvaart op 30/05
Maandag 27/05 Na afspraak
Dinsdag 28/05 Na afspraak
Woensdag 29/05 Na afspraak
Donderdag 30/05 Na afspraak
Vrijdag 24/05 Na afspraak
Zaterdag 25/05 Gesloten
Zondag 26/05 Gesloten

Foto’s

Info

Bouwonderneming Patrick Haerden is uw geregistreerd aannemer uit Tessenderlo met een passie voor zowel renovatiewerken, nieuwbouw, ruwbouw en villabouw. Is uw gevel aan vernieuwing toe? Contacteer Bouwonderneming Patrick Haerden en geniet weer van een goed functionerende en mooie gevel.
 

Bouwonderneming voor woningbouw en villabouw

Bent u klaar om uw eigen woning te beginnen bouwen? Heeft u een bouwgrond en bent u op zoek naar een bouwonderneming die gespecialiseerd is in woningbouw en villabouw? Bouwonderneming Patrick Haerden uit Tessenderlo heeft al vele jaren ervaring in het plaatsen van grote en kleine woningen.
 

Modulaire bouw

Bent u op zoek naar tijdelijke ruimtes of kantoorgebouwen, of tijdelijke huisvestiging? Bouwonderneming Patrick Haerden is gespecialiseerd in modulaire bouw. Geef uw projectidee en wensen door aan Bouwonderneming Patrick Haerden en ontdek samen de mogelijkheden.
 

Gevelrenovatie

Merkt u dat uw woning een verouderde gevel heeft en uw gevel geen bescherming meer biedt tegen kou, vocht en vuil? Laat dan uw oude gevelbekleding vernieuwen of vervangen door een specialist in gevelrenovatie, zoals Bouwonderneming Patrick Haerden uit Tessenderlo.

Naast deze technische eisen waaraan een gevel moet voldoen, hecht Bouwonderneming Patrick Haerden ook een grote waarde aan het mooi uitzicht van uw gevel. Uw gevel bepaalt namelijk voor een groot deel het uitzicht van uw woning.
 

Ligging en routebeschrijving