Openingsuren

Maandag 25/10 GeslotenGesloten
Dinsdag 19/10 GeslotenGesloten
Woensdag 20/10 GeslotenGesloten
Donderdag 21/10 08:30 - 18:00
Vrijdag 22/10 08:30 - 18:00
Zaterdag 23/10 08:30 - 18:00
Zondag 24/10 08:30 - 14:00

Foto’s

Info

Bij De Kiekenwinkel in Tessenderlo vindt u de lekkerste kip- en kalkoenproducten, zowel vers als gebakken, gemaakt door de chef zelf. Ga langs bij De Kiekenwinkel en ontdek de vele versbereide gerechten op basis van gevogelte zoals vidévulling of kalkoekstoofvlees. Heerlijk huisgemaakte soepen zoals kippensoep en tomatensoep en feestmenu’s tijdens de eindejaar periode vullen de kaart van deze winkel in Tessenderlo aan.
 

Soepen

Kan u wel eens genieten van verse soep? Of geeft u een feest en wil het menu starten met lekkere soep? Stap eens binnen in De Kiekenwinkel voor enkele porties vers gemaakte kippensoep, kippensoep met tomaat, tomatenroomsoep of witloofsoep.
 

Huisbereide gerechten met kip en kalkoen

Snel vers eten op tafel toveren? Met de huisbereide gerechten op basis van kip en kalkoen bent u in een mum van tijd klaar in de keuken. De Kiekenwinkel biedt huisbereide vidé, balletjes in tomatensaus, kalkoenvinken, een gehaktbroodje, kalkoekstoofvlees, spaghettisaus, macaroni met kip en kaassaus, lasagne met kip en huisgemaakte kaaskroketten.
 

Ovenschotels

Houdt u een feest, maar wil u niet zelf de hele tijd in de keuken moeten staan? Bij De Kiekenwinkel in Tessenderlo kan u lekkere ovenschotels warm of koud ophalen. U heeft de keuze uit lekkere lasagne met kip, macaroni met kip en kaassaus en hamrolletjes met witloof en kaassaus.
 

Gebakken kip

Kom de lekkerste gebakken kippenborsten, kippenbillen, kipfilet, drumsticks en vleugeltjes halen bij gevogeltespecialist De Kiekenwinkel.
 

Feestmenu’s

Vier de eindejaarsfeesten dit jaar met een heerlijke gebakken kalkoenrollade of kalkoenfilet, gevulde kalkoenfilet of gebakken parelhoen van De Kiekenwinkel. Uw gasten zullen dit zeker kunnen smaken.

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Vriendelijkste Handelaar
Wil je deze handelaar een quotering geven voor de verkiezing?
Of een review?
Dat kan! En je wordt beloond! Schrijf je nu in op de nieuwsbrieven (hieronder) en dan sturen we je een link en logincode om dit te doen!
Als beloning ontvang je een unieke code voor de GROTE EINDEJAARSACTIE begin december https://www.handelsgids.be/eindejaarsactie/