MozaVer bvba

Openingsuren

Geen openingsuren gevonden

Voeg openingsuren MozaVer bvba toe

Wij zijn steeds bereikbaar voor het maken van een afspraak!

We hebben zelf geen toonzaal ter beschikking. Om uw renovatieplannen te bespreken, komen we steeds bij u ter plaatse. Voor de keuze van materialen kan u terecht bij onze partners.
Bouwverlof Limburg: 10 juli tot 31 juli.

Info

Voor de volledige renovatie van uw badkamer tot een prachtige, gloednieuwe ruimte moet u bij MozaVer zijn!

 

Snelle, volledige badkamerrenovatie met beperkte hinder

U kan bij MozaVer steeds rekenen op een snel uitgevoerde klus met beperkte hinder. U wilt namelijk zo snel mogelijk terug toegang krijgen tot uw toilet, bad en/of douche! De werkzaamheden worden steeds zodanig ingepland dat het belangrijkste sanitair in uw badkamer zo weinig mogelijk buiten gebruik is, in het bijzonder op de momenten dat u thuis bent. Verder worden nog maatregelen genomen tegen de hinder van de werken, zoals het installeren van een stofzuiger die alle stof en zand naar buiten blaast. U kan er uiteraard van op aan dat een snelle klus niet gelijkstaat aan een overhaaste: de werken gebeuren steeds op grondige en zorgvuldige wijze.
 

Ligbad, inloopdouche, Turks bad en ander sanitair

Het voornaamste aspect van een badkamer zijn de sanitaire voorzieningen. Daarom kan u steeds rekenen op kwalitatieve en goed geïnstalleerde toiletten, douches … Enkele specialiteiten van MozaVer zijn luxueuze Turkse baden en ruime inloopdouches. U kan de badkamer geheel volgens uw eigen voorkeuren en noden laten aanleggen. De klant staat immers centraal!
 

Badkamermeubilair, tegels en mozaïeken

Ten slotte wordt uw badkamer volledig betegeld volgens uw wensen. U kan opteren voor heel wat verschillende soorten tegels voor uw vloer en wand. Deze kunnen bestaan uit natuursteen of andere materialen en kunnen op maat worden bijgezaagd zodat ze perfect in hun nieuwe plek passen.
 
Is uw oude badkamer toe aan een grondige renovatiebeurt? Neem dan contact op met MozaVer via het nummer 011 18 33 03 en bespreek de opties. Voor meer info kan u terecht op http://www.mozaver.be.

Ligging en routebeschrijving