Openingsuren

De openingsuren kunnen afwijken door:
Hemelvaart op 13/05
Maandag 10/05 GeslotenGesloten
Dinsdag 11/05 GeslotenGesloten
Woensdag 12/05 13:00 - ...... - ...
Donderdag 13/05 16:00 - ...... - ...
Vrijdag 07/05 16:00 - ...... - ...
Zaterdag 08/05 13:00 - ...... - ...
Zondag 09/05 13:00 - ...... - ...

Info

Sportagon in Tessenderlo is meer dan een bowlingcenter. Wilt u zich uitleven dankzij enkele uurtjes squash of u wil uw partner verrassen met een avondje steengrill of ribbetjesbowling? In deze gezellige zaak is iedereen welkom. Het is trouwens de perfecte locatie om een feest voor jong en oud te organiseren.
 

Plezier op een smaakvolle manier

Naast een bowlingbaan en entertainment voorzieningen biedt Sportagon ook een aanbod heerlijke gerechten. Zo kan u in de leuke feestzaal of op het zomerterras genieten van lekkere steengrill.
U kan hier ook lekker eten in combinatie met bowling. Zo kan u kiezen voor de optie pastabowling waarbij u geniet van een pasta naar keuze: pasta met kip, pasta met scampi, vegetarische pasta, spaghetti of lasagne.
Of wat dacht u van ribbetjesbowling? U geniet buiten een stuk vlees van een saladebar, verse frietjes, brood en sauzen. Ook een aperitiefje en een drankje tijdens de maaltijd zijn inbegrepen. De bowling biedt tevens een groot assortiment van gin tonic en bier.
 

Kinderfeestje

Sportagon in Tessenderlo is de ideale locatie om een feest te organiseren voor kinderen. Denk maar aan een communiefeest of een verjaardagsfeest. De genodigden zullen zich beslist niet vervelen dankzij het uitgebreide aanbod entertainment dat deze bowling biedt.
Tijdens de discobowling gooit u bowlingballen terwijl er kleurrijke lichten over de baan glijden. Wanneer u niet aan de beurt bent kan u gewoon dansen op de muziek die er speelt, net als in een discotheek.
Naast bowlingbanen biedt Sportagon achttien leuke holes op kunstgras bij de minigolfbaan.
Voor de kleinsten is er ook een binnen peeltuin waar zij zich urenlang kunnen amuseren.

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief