Andere belangrijke handelaars

Sportagon

Openingsuren

De openingsuren kunnen afwijken door:
Dag van de Arbeid op 01/05
Maandag 30/04 Gesloten
Dinsdag 01/05 16:00 - 23:00
Woensdag 02/05 13:00 - 00:00
Donderdag 26/04 16:00 - 00:00
Vrijdag 27/04 16:00 - ...
Zaterdag 28/04 13:00 - ...
Zondag 29/04 13:00 - 20:00
Openingsuren keuken: woensdag en donderdag tot 20u. vrijdag en zaterdag tot 21u. zondag tot 19u30. maandag en dinsdag is de keuken gesloten. >> in schoolvakanties en op feestdagen open vanaf 13u. Borrelhapjes wel doorlopend verkrijgbaar...
Toon meer

Openingsuren keuken:
woensdag en donderdag tot 20u.
vrijdag en zaterdag tot 21u.
zondag tot 19u30.
maandag en dinsdag is de keuken gesloten.
>> in schoolvakanties en op feestdagen open vanaf 13u.

Borrelhapjes wel doorlopend verkrijgbaar tot 23u30.

Info

Sportagon in Tessenderlo is meer dan een bowlingcenter. Wilt u zich uitleven dankzij enkele uurtjes squash of u wil uw partner verrassen met een avondje steengrill of ribbetjesbowling? In deze gezellige zaak is iedereen welkom. Het is trouwens de perfecte locatie om een feest voor jong en oud te organiseren.
 

Plezier op een smaakvolle manier

Naast een bowlingbaan en entertainment voorzieningen biedt Sportagon ook een aanbod heerlijke gerechten. Zo kan u in de leuke feestzaal of op het zomerterras genieten van lekkere steengrill.
U kan hier ook lekker eten in combinatie met bowling. Zo kan u kiezen voor de optie pastabowling waarbij u geniet van een pasta naar keuze: pasta met kip, pasta met scampi, vegetarische pasta, spaghetti of lasagne.
Of wat dacht u van ribbetjesbowling? U geniet buiten een stuk vlees van een saladebar, verse frietjes, brood en sauzen. Ook een aperitiefje en een drankje tijdens de maaltijd zijn inbegrepen. De bowling biedt tevens een groot assortiment van gin tonic en bier.
 

Kinderfeestje

Sportagon in Tessenderlo is de ideale locatie om een feest te organiseren voor kinderen. Denk maar aan een communiefeest of een verjaardagsfeest. De genodigden zullen zich beslist niet vervelen dankzij het uitgebreide aanbod entertainment dat deze bowling biedt.
Tijdens de discobowling gooit u bowlingballen terwijl er kleurrijke lichten over de baan glijden. Wanneer u niet aan de beurt bent kan u gewoon dansen op de muziek die er speelt, net als in een discotheek.
Naast bowlingbanen biedt Sportagon achttien leuke holes op kunstgras bij de minigolfbaan.
Voor de kleinsten is er ook een binnen peeltuin waar zij zich urenlang kunnen amuseren.

Ligging en routebeschrijving

Bereken de route naar Sportagon, 3980 Tessenderlo, Sportlaan 5