Openingsuren

Maandag 18/01 GeslotenGesloten
Dinsdag 19/01 GeslotenGesloten
Woensdag 20/01 13:00 - ...... - ...
Donderdag 21/01 16:00 - ...... - ...
Vrijdag 22/01 16:00 - ...... - ...
Zaterdag 16/01 13:00 - ...... - ...
Zondag 17/01 13:00 - ...... - ...

Info

Sportagon in Tessenderlo is meer dan een bowlingcenter. Wilt u zich uitleven dankzij enkele uurtjes squash of u wil uw partner verrassen met een avondje steengrill of ribbetjesbowling? In deze gezellige zaak is iedereen welkom. Het is trouwens de perfecte locatie om een feest voor jong en oud te organiseren.
 

Plezier op een smaakvolle manier

Naast een bowlingbaan en entertainment voorzieningen biedt Sportagon ook een aanbod heerlijke gerechten. Zo kan u in de leuke feestzaal of op het zomerterras genieten van lekkere steengrill.
U kan hier ook lekker eten in combinatie met bowling. Zo kan u kiezen voor de optie pastabowling waarbij u geniet van een pasta naar keuze: pasta met kip, pasta met scampi, vegetarische pasta, spaghetti of lasagne.
Of wat dacht u van ribbetjesbowling? U geniet buiten een stuk vlees van een saladebar, verse frietjes, brood en sauzen. Ook een aperitiefje en een drankje tijdens de maaltijd zijn inbegrepen. De bowling biedt tevens een groot assortiment van gin tonic en bier.
 

Kinderfeestje

Sportagon in Tessenderlo is de ideale locatie om een feest te organiseren voor kinderen. Denk maar aan een communiefeest of een verjaardagsfeest. De genodigden zullen zich beslist niet vervelen dankzij het uitgebreide aanbod entertainment dat deze bowling biedt.
Tijdens de discobowling gooit u bowlingballen terwijl er kleurrijke lichten over de baan glijden. Wanneer u niet aan de beurt bent kan u gewoon dansen op de muziek die er speelt, net als in een discotheek.
Naast bowlingbanen biedt Sportagon achttien leuke holes op kunstgras bij de minigolfbaan.
Voor de kleinsten is er ook een binnen peeltuin waar zij zich urenlang kunnen amuseren.

Ligging en routebeschrijving

Actie

Actie

Trefwoorden

Nieuwsbrief