Alinea Restaurant

Openingsuren

Maandag 16/12 Na afspraak
Dinsdag 17/12 Na afspraak
Woensdag 11/12 Na afspraak
Donderdag 12/12 Na afspraak
Vrijdag 13/12 Na afspraak
Zaterdag 14/12 Na afspraak
Zondag 15/12 Na afspraak

Info

Gezellig de voetjes onder tafel schuiven terwijl een team van culinaire professionals in de weer is om je een heerlijke maaltijd voor te schotelen? Dan is restaurant Alinea in Meensel - Kiezegem een uitstekende keuze!
 

Restaurant Alinea : waar versheid een kernwoord is

Restaurant Alinea is gelegen in het groene Hageland. Sinds 1991 ontvangen wij onze klanten met een glimlach en proberen wij hun een culinaire belevenis aan te bieden.

Wij werken steeds met verse producten, maar desondanks behouden wij steeds betaalbare prijzen. Onze persoonlijkheid en familiale sfeer zijn een vast gegeven in de bediening.

De klant staat voorop in ons restaurant!

U kan bij ons genieten van een seizoensgebonden 4-gangenmenu. Anderzijds biedt onze uitgebreide kaart een enorme keuze aan à la carte-gerechten. Bovendien kan u bij ons nog terecht voor heerlijke snacks en ambachtelijk roomijs.

Feestzaal

Ten slotte vormt onze feestzaal een perfecte omgeving voor uw feesten. Doorheen de jaren hebben we hier al zoveel fijne momenten beleefd samen met onze klanten. Maar kiezen welke momenten we het fijnst vonden kunnen we niet, wij koesteren elk moment met onze klanten.

Alinea, kom, eet en geniet.

Kerkstraat 31
3391 Tielt-Winge (Meensel-Kiezegem)
016/64 06 14

Ligging en routebeschrijving