Bis Bouche

Openingsuren

Maandag 05/10 Na afspraak
Dinsdag 06/10 Na afspraak
Woensdag 07/10 14:00 - 18:30
Donderdag 01/10 Na afspraak
Vrijdag 02/10 14:00 - 18:30
Zaterdag 03/10 10:00 - 12:0014:00 - 18:30
Zondag 04/10 GeslotenGesloten

Info

Als je op zoek bent naar een nieuw paar schoenen voor jezelf of een van de kinderen, is Bis Bouche in de Bruggestraat in Tielt een leuk adres om als eerste halt te houden. Deze gezellige schoenwinkel biedt u een uitgebreid assortiment aan kinderschoenen, damesschoenen en herenschoenen met een uitstekende kwaliteit.

Daarnaast hebben ze ook tal van modieuze accessoires.
De specialiteit zijn exclusieve kinderschoenen. Deze zijn zowel modieus als comfortabel. In de ruime selectie van exclusieve merken bij Bis Bouche zal zeker de juiste keuze voor uw kleine spruit zitten.

 

Schoenen voor dames, heren en kinderen

Bis Bouche en haar enthousiaste winkelteam gaan ieder seizoen voor hun klanten op zoek naar de mooiste collecties. U kan er telkens de nieuwste schoenen terugvinden, steeds volgens seizoen en van kwalitatief oersterke merken. 

In de gezellige winkel kunt u naar hartelust kijken, passen en vergelijken. Als u vragen hebt, staat er steeds een medewerker voor u klaar om u te assisteren bij uw aankopen. 

Geen tijd om naar de winkel te komen? Sinds kort kan je op de vernieuwde webshop rondsurfen, je favoriete paar uitkiezen en je bestelling in enkele kliks bij je thuis laten leveren!


Bekijk Bis Bouche ook op Instagram. https://www.instagram.com/bisbouche/

Webshop: https://www.schoenenbisbouche.be/
 

Kom gerust vrijblijvend langs, we helpen u graag verder!

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Reviews