Banner Bouché Eethuis

Bouché Eethuis

Openingsuren

Maandag 24/12 11:30 - 14:00
Dinsdag 18/12 11:30 - 14:00
Woensdag 19/12 Gesloten
Donderdag 20/12 Gesloten
Vrijdag 21/12 11:30 - 14:00 18:00 - 21:00
Zaterdag 22/12 11:30 - 14:00 18:00 - 21:00
Zondag 23/12 11:30 - 14:00 18:00 - 21:00
  kom proeven van onze heerlijke WILD suggesties Fazant       Hertenkalfkroontje     Hazenrug                 &n...
Toon meer

 

kom proeven van onze heerlijke WILD suggesties

Fazant       Hertenkalfkroontje     Hazenrug


 

 

 



                                                                              
op maandag 24/12 en maandag 31/12 zal de zaak gesloten zijn, wel OPEN op 25/12 en 01/01/2019                            &nbs...
Toon meer
op maandag 24/12 en maandag 31/12 zal de zaak gesloten zijn, wel OPEN op 25/12 en 01/01/2019

 

 

            
            

 

Info

Filip Bouché en zijn team heten U sinds 16 februari 2008 van harte welkom in zijn nieuwe zaak. 


Na 6 jaar in Brugge het restaurant "De Pepermolen" te hebben gerunt was hij toe aan uitbreiding. liefst in een gezellige & landelijke omgeving. 

Filip en zijn team zien ernaar uit om jullie culinair te kunnen verwennen met hun dagvers bereide specialiteiten.

Het vriendelijke en attente zaalpersoneel staat voor elke klant klaar om hen op hun wenken te bedienen 

Voor de kleintjes is er een kinderkaart en  buiten achteraan een leuke afgesloten speeltuin.


Op maandag, dinsdag, vrijdag en zaterdag bieden wij op de middag een lunch aan bestaande uit een hoodfgerecht vergezeld van een dagsoep of koffie voor de prijs van 15 €.

Hebt u weinig tijd , dan kan u steeds uw keuze van de gerechten op voorhand doorbellen .

voor feestjes , groepen , communie's , enz .... kan u ons altijd contacteren via  het E-mail adres eethuis.bouche@telenet.be    of  telefonisch op het nummer 051/40.54.14.


 

Menu December (07/12 tem 30/12)
_________________________
__________

Slaatje met gerookte eendeborst - notencrunch - gebakken ganzenlever - briochecroutons
of
gebakken Sint-Jacobsvruchten - crème van zoete aardappel - jus van boschampignons

*****

Tarbotfilet Dijonnaise met truffelpuree
of
hertenkalfkroontje - crème van knolselder - sausje van veenbessen - gratin

*****

Chocolade moelleux met vanilleijs
of
Irish Koffie

54,00 € zonder de dranken


Suggesties
_________


 
Slaatje met gerookte eendeborst - notencrunch - gebakken ganzenlever - briochecroutons
€ 18 / € 25

Gebakken Sint-Jacobsvruchten - crème van zoete aardappel - jus van boschampignons
€ 19 / € 29

Tarbotfilet Dijonnaise met truffelpuree
€ 31

Fazant in de room op wijze van de chef - witloof - appelcompote - zwarte pens - kroketjes
€ 28

Hertekalfkroontje - crème van knolselder - sausje van veenbessen - gratin
€ 29

Hazenrugfilet " Harlekijn" - witloof - boschampignons - kroketjes
€ 30

Ierse Rib-eye met saus naar keuze  - gemengd slaatje - verse frietjes
€ 27


Pasta met scampi's - courget - champignons - cocosroom
€ 22

Chocolade moelleux met vanilleijs
€ 9

 

Ligging en routebeschrijving