Andere belangrijke handelaars

CDM Deco

Openingsuren

Maandag Op afspraak
Dinsdag Op afspraak
Woensdag Op afspraak
Donderdag Op afspraak
Vrijdag Op afspraak
Zaterdag Op afspraak
Zondag Gesloten

Foto’s

Info

Ben je op zoek naar een unieke decoratie voor muren en vloeren? Dan is het design beton van Beton Ciré net datgene dat je zoekt. Beton Ciré is afkomstig uit Frankrijk waar Christophe zelf 12 jaar woonde en heeft deelgenomen aan verschillende opleidingen om het product beter te leren kennen. Vervolgens wist hij zijn kennis om te zetten in ervaring om u steeds een kwalitatieve afwerking te garanderen. 

Veelzijdige mogelijkheden. 

Beton Ciré is een zeer sterk en waterbestendig design beton met tal van mogelijkheden wat zowel op muren als vloeren kan worden aangebracht. Doordat het in twee lagen van 2 à 3 mm wordt aangebracht is het uitermate geschikt voor renovatie. Bovendien kan het mits de aangepaste primer ook worden gebruikt voor keukenwerkbladen, meubilair en in badkamers.

Uitstraling naar uw wensen

Het design of uitstraling van dit sierbeton is volledig naargelang uw wensen. Het kan namelijk worden aangebracht met veel of juist weinig structuur. Aangezien Beton Ciré geen naden of voegen bevat is het eenvoudig in onderhoud en is dit design beton bovendien verkrijgbaar in 57 kleuren voor zowel voor muur als vloer.

Voor meer informatie of een offerte op maat bezoek hun webiste www.cdmdeco.be

Ligging en routebeschrijving

Bereken de route naar CDM Deco, 8700 Tielt, Biermanstraat 14