DR-Deruyter bv

Openingsuren april - augustus

Maandag 13/07 Na afspraakNa afspraak
Dinsdag 14/07 13:30 - 18:00
Woensdag 15/07 GeslotenGesloten
Donderdag 16/07 10:00 - 12:0013:30 - 18:00
Vrijdag 17/07 10:00 - 12:0013:30 - 18:00
Zaterdag 18/07 10:00 - 14:00
Zondag 19/07 GeslotenGesloten

Info

DR-Deruyter Tienen

Marc Deruyter heeft jarenlange ervaring in kachels en inbouwhaarden. Bij DR-Deruyter in Tienen kan u dan ook terecht voor verschillende soorten kachels, waaronder houtkachels, gaskachels en pelletkachels van de hoogste kwaliteit.
 

Houtkachel

Bij het kopen van een kachel is de capaciteit van groot belang. Grote kachels geven snel teveel warmte af en kunnen gevaarlijk zijn.
Tegel- en speksteenkachels geven hun warmte gelijkmatiger aan de ruimte af, waardoor het vuur niet zo snel getemperd hoeft te worden. Het rendement van deze kachels is in ieder geval veel hoger dan dat van een traditionele gietijzeren kachel. Wilt u een kachel kopen, dan zijn de houtkachels van DR-Deruyter een slimme keuze.
DR-Deruyter biedt houtkachels aan van merken als Contura, Dovre, Castelmonte, Hark, Invicta, M-Design en Stuv.
 

Gaskachel

Bij de specialist in Tienen vindt u gaskachels van verschillende kwalitatief hoogwaardige merken, zoals BellFires, Wellstraler, Dru en M-Design.
 
Een haard met een gesloten verbrandingssysteem is ten opzichte van zijn omgeving, de kamer waarin hij is geplaatst, luchtdicht afgesloten. De haard kan hierdoor bijna tegen iedere willekeurige muur worden geplaatst. Prettig is dat de installatie eenvoudig en snel te realiseren is en dat de haarden een uitstekend rendement kennen. Ze zijn verkrijgbaar als vrijstaand of als inbouwhaard en zijn voorzien van een glazen front. In enkele minuten brandt de haard met mooie realistische gele vlammen.
 

Bij een sfeerhaard met een open verbrandingssysteem wordt de lucht voor de verbranding uit het binnenmilieu gehaald. De afvalgassen van de verbranding worden door een open verbinding naar buiten geleid. Dit komt door de onderdruk in de schoorsteen, het open verbrandingssysteem mag alleen in de nok van het dak uitmonden.
 

Pelletkachel

De Pelletkachel werkt met milieu- en budgetvriendelijke brandstof. Met deze hernieuwbare biobrandstof bespaart u tot 30 procent op uw verwarmingskosten in vergelijking met stookolie en aardgas. Een efficiënte verbranding voor propere, gezellige en hernieuwbare warmte. Bij uw specialist te Tienen kan u de volgende merken pelletkachels vinden: Superior, Palazzetti, Invicta, Extraflame en Castelmonte.
 

Inbouwhaarden

Een inbouwhaard kopen? Inbouwhaarden zijn ideaal indien u uw haard in een muur, in een bestaande schouw of in een muurinkassing wenst in te brengen. U vindt hier inbouwhaarden van Nordica, Rais, Barbas en nog meer merken.
 

Haard vervangen

U kunt ook rekenen op Marc Deruyter voor het vervangen van uw oude (open) haard of kachel door een inzethaard. De monteurs staan graag voor u klaar en vervangen uw haard op professionele wijze. Er wordt niet met onderaannemers gewerkt. Alle verwarming technische werken worden door eigen personeel uitgevoerd. Denk daarbij bijvoorbeeld aan: het (bij)leggen van een gasleiding, plaatsen van een concentrisch rookafvoerkanaal, uitbreekwerken van de oude haard, bouwen van een sokkel om de nieuwe haard op te monteren, elektrische leiding bij- of verleggen.
 

Kachelaansluiting

Een kachel aansluiten op een bestaande schouw kan al snel na de bestelling uitgevoerd worden. Het is een montagewijze die niet al te veel tijd of aansluitgerei vergt en daarom ook niet erg kostelijk uitvalt.
Als verwarmingsspecialist staan DR-Deruyer evenzeer tot uw dienst voor de meer complexe installaties, waarbij eventueel schouwwerkzaamheden zoals sanering van bestaande schouwen door middel van inox flexibel of het realiseren van een totaal nieuw rookkanaal vereist zijn.
Elk karwei wordt netjes en proper uitgevoerd voor u uit. Zo neemt het bedrijf zelf alle vuil, puin en verpakkingsmaterialen terug mee na afloop van het project. Er blijft geen rommel bij u thuis achter en indien gewenst, voeren ze uw oude toestel af zonder dat u daarvoor iets extra hoeft te betalen.


Bezoek de website van DR-Deruyter voor tips over het plaatsen van de juiste kachel bij u thuis of neem contact op voor vrijblijvend advies: www.marcderuyter.be.
 

Ligging en routebeschrijving

Openingsuren september - maart

Maandag 13/07 09:00 - 12:0013:30 - 19:00
Dinsdag 14/07 09:00 - 12:0013:30 - 19:00
Woensdag 15/07 GeslotenGesloten
Donderdag 16/07 09:00 - 12:0013:30 - 19:00
Vrijdag 17/07 09:00 - 12:0013:30 - 19:00
Zaterdag 18/07 09:00 - 12:0013:00 - 18:00
Zondag 19/07 GeslotenGesloten

Trefwoorden

Nieuwsbrief