Andere belangrijke handelaars

Elektron bvba

Openingsuren

Maandag 09:00 - 18:30
Dinsdag 09:00 - 18:30
Woensdag Gesloten
Donderdag 09:00 - 18:30
Vrijdag 09:00 - 18:30
Zaterdag 09:00 - 18:00
Zondag Gesloten

Info

Voor al uw klein of groot huishoudelektronica is er maar één adres in Tienen: Elektron!
 

Ruim assortiment

Elektron Tienen biedt een zeer ruim assortiment aan aan allerlei soorten electronica. U vindt er onder andere audio, van grote stereo-instalaties tot kleine draagbare boxen; keukenelektro zoals keukenrobots, frigo's, mixers ...; multimedia zoals tablets, televisietoestellen ...; huishoudelektronica zoals wasmachines en droogkasten en ander klein electro. Naast afgewerkte producten vindt u bij Elektron Tienen ook allerlei onderdelen, zodat u thuis zelf uw toestellen kan aanpassen en herstellen, moest u dat willen. 
 

Ruim gamma aan merken

Elektron Tienen biedt haar producten aan van verscheidene merken, zo vindt iedere klant wel iets dat aan zijn of haar persoonlijke voorkeuren beantwoordt. De aangeboden merken zijn onder meer Bosch, Braun, Samsung, Siemens en Miele, maar er zijn nog zoveel meer. 
 

De beste service

Een vlotte kwaliteitsservice wordt hoog in het vaandel gedragen bij alle medewerkers van Elektron Tienen. Haar medewerkers zullen steeds openstaan voor vragen en advies van de klanten en zoeken samen met de klant naar het product dat het beste past bij hun noden, voorkeuren en budget. Ook gaat de service van Elektron Tienen verder dan alleen verkoop en advies. Elektron heeft haar eigen onafhankelijke hersteldienst, zo weet u dat uw apparaten die worden binnengebracht voor herstel zo snel mogelijk en zo goed mogelijk hersteld zullen worden, zonder onnodige vertragingen. 

Heeft u nood aan nieuwe huiselektronica of heeft u een product dat gerepareerd moet worden? Dan komt u maar gauw eens langs bij Elektron in de Leuvenselaan 486 te Tienen, tegenover de Home Market en E5 Mode. 

Ligging en routebeschrijving

Bereken de route naar Elektron bvba, 3300 Tienen, Leuvenselaan 486

Lenteactie

Lenteactie Elektron bvba 2018

Eindejaarsactie

Eindejaarsactie Elektron bvba

Nieuws & Promoties

Exclusieve promo!

Bij aankoop van een Black + Decker stofzuiger en kruimeldief in 1 krijgt u een gratis stoomreiniger cadeau ter waarde van maar liefst €79,99!! Kom hem snel halen bij Elektron op de Leuvenselaan 486 A! Wees er snel bij want het zijn de laatste 4!

Open bijlage

Vriendelijkste Handelaar

Stem op Elektron bvba als Vriendelijkste Handelaar

Trefwoorden

Ervaringen

Altijd heel vriendelijk en behul... 9,8 Beoordeling door: Augusta
Beide uitbaters zijn super vrien... 9,5 Beoordeling door: Rudy
zijn altijd zeer vriendelijk en... 10 Beoordeling door: Magda