Elektron bvba

Openingsuren

Maandag 27/05 09:00 - 18:30
Dinsdag 28/05 09:00 - 18:30
Woensdag 22/05 Gesloten
Donderdag 23/05 09:00 - 18:30
Vrijdag 24/05 09:00 - 18:30
Zaterdag 25/05 09:00 - 18:00
Zondag 26/05 Gesloten

Info

Ben je op zoek naar een nieuw elektronisch apparaat op het gebied van huishouden of entertainment? Is je huidige toestel defect geraakt en zou u graag nog tot herstelling overgaan?

Voor al uw klein of groot huishoudelektronica is er maar één adres in Tienen: Elektron! Gelegen in de Leuvenselaan en met jaren ervaring achter de kiezen staat deze elektroprofessional zijn klanten graag bij met accurate tips en advies. Met de hulp van Elektron wordt iedere aankoop een succesaankoop!

 

Ruim assortiment

Elektron Tienen biedt een zeer ruim assortiment aan aan allerlei soorten electronica. U vindt er onder andere audio, van grote stereo-instalaties tot kleine draagbare boxen; keukenelektro zoals keukenrobots, frigo's, mixers ...; multimedia zoals tablets, televisietoestellen ...; huishoudelektronica zoals wasmachines en droogkasten en ander klein electro. Naast afgewerkte producten vindt u bij Elektron Tienen ook allerlei onderdelen, zodat u thuis zelf uw toestellen kan aanpassen en herstellen, moest u dat willen. 
 

Ruim gamma aan merken

Elektron Tienen biedt haar producten aan van verscheidene merken, zo vindt iedere klant wel iets dat aan zijn of haar persoonlijke voorkeuren beantwoordt. De aangeboden merken zijn onder meer Bosch, Braun, Samsung, Siemens en Miele, maar er zijn nog zoveel meer. 
 

De beste service

Een vlotte kwaliteitsservice wordt hoog in het vaandel gedragen bij alle medewerkers van Elektron Tienen. Haar medewerkers zullen steeds openstaan voor vragen en advies van de klanten en zoeken samen met de klant naar het product dat het beste past bij hun noden, voorkeuren en budget. Ook gaat de service van Elektron Tienen verder dan alleen verkoop en advies. Elektron heeft haar eigen onafhankelijke hersteldienst, zo weet u dat uw apparaten die worden binnengebracht voor herstel zo snel mogelijk en zo goed mogelijk hersteld zullen worden, zonder onnodige vertragingen. 

Heeft u nood aan nieuwe huiselektronica of heeft u een product dat gerepareerd moet worden? Dan komt u maar gauw eens langs bij Elektron in de Leuvenselaan 486 te Tienen, tegenover de Home Market en E5 Mode. 

Ligging en routebeschrijving