Grossen Wim Schilderwerken bv

Openingsuren

Maandag 19/04 Na afspraakNa afspraak
Dinsdag 20/04 Na afspraakNa afspraak
Woensdag 21/04 Na afspraakNa afspraak
Donderdag 22/04 Na afspraakNa afspraak
Vrijdag 23/04 Na afspraakNa afspraak
Zaterdag 17/04 Na afspraakNa afspraak
Zondag 18/04 GeslotenGesloten

Foto’s

Info

Grossen Wim Schilderwerken is een zelfwerkend patroon met meer dan 30 jaar ervaring. Bij deze geregistreerde aannemer uit Tienen zit u goed voor een deskundige afwerking inzake schilderwerken, behangwerken, decoratiewerken en vloerbekleding. Dit zowel voor nieuwbouw als bij renovatiewerken.

 

Schilderen, behangen en decoreren

Grossen Wim Schilderwerken creëert prachtige ruimtes dankzij zijn uitgebreide services. De vakman heeft heel wat ervaring
met het bekleden van muren en is eveneens gespecialiseerd in het plaatsen van wandtegels in badkamers en andere ruimtes binnen uw woning.
U kan de schilder inschakelen voor zowel schilderwerk binnenshuis als buitenschilderwerk. Ook behangen van kamers behoort tot de diensten. Maar het werk van Grossen Wim Schilderwerken stopt niet wanneer het schilderen of behangen erop zit. De vakman helpt u eveneens bij de inrichting van uw ruimte, zodat deze de perfecte sfeer uitstraalt.

 

Specialist in vloeren leggen

Gaat u bouwen of verbouwen? Een goede vloer is de basis van uw nieuwe kamer. Laat deze plaatsen door een vakman. Verkiest u laminaatparket? Gaat u liever voor vinyl of bent u op zoek naar een bedrijf waar u terecht kan voor het vervangen of leggen van vast tapijt? De geregistreerde aannemer staat garant voor een vakkundige plaatsing en afwerking van al uw vloeren.

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief