Vriendelijkste handelaar

Vriendelijkste handelaar 2015

Kappers & Co * is de vriendelijkste handelaar van Tienen! 

Op woensdag 25 maart 2016 werd tijdens een glamoureuze Awarduitreiking in Salon George, te Leuven de vriendelijkste handelaars 2015 bekendgemaakt. Deze handelaars werden verkozen door hun eigen klanten zelf bij hun deelname aan de eindejaarsactie van Handelsgids. Tijdens deze spetterende Eindejaarsactie werden meer als 4 miljoen lotjes uitgedeeld en zijn bijna 20.000 handelaars uit Vlaanderen beoordeeld op hun vriendelijkheid. Alle deelnemers van de eindejaarsactie op www.handelsgids.be konden punten geven aan de handelaar waar hij of zij regelmatig winkelt. De hele verkiezing is dus gebaseerd op de mening van de klanten zelf.
 
Om als Vriendelijkste Handelaar verkozen te worden, moest de handelaar van minstens 100 verschillende klanten een quotering krijgen. Deze klanten mochten, naast hun quotering, ook suggesties voor hun handelaar bijvoegen. De vriendelijkste handelaars van 2015 ontvingen een Award en €500 aan reclamebudget. De tweede en derde plaats kregen respectievelijk €300 en €200 aan reclamebudget. Daarnaast kregen ook de klanten de kans om een mooie prijs te winnen, met een prijzenpot van maar liefst €50.000 verdeeld onder 500 winnaars. U vindt alle Vriendelijkste Handelaars per perslocatie terug op : www.handelsgids.be/persverslagen/2016


Interview met Kappers & Co
 
“Het voelde heel prettig en aangenaam om deze award te krijgen. Het is een teken dat de klanten effectief op ons gestemd hebben en dat ze ons vriendelijk vinden. Vriendelijkheid is in onze zaak een prioriteit. We zullen de klanten, die vragen of twijfels hebben i.v.m. hun kapsel, altijd zo goed mogelijk helpen zodat ze geen spijt krijgen van hun keuze. Voor de acties hebben mijn collega’s en ik niets speciaals gedaan. We hebben de lotjes gewoon meegegeven met de klanten. Sommige klanten plaagden ons wel en zeiden: “Dan moet je nu wel vriendelijker zijn…” (lacht)!”

“De verkiezing van Vriendelijkste Handelaar vinden wij een tof initiatief. We hebben van onze klanten en mede-handelaars heel veel positief commentaar gekregen. Tijdens de Lente- en Eindejaarsactie winnen zowel wij, onze klanten als Handelsgids iets. De klanten worden gestimuleerd om naar onze pagina op Handelsgids te gaan en daar kunnen ze zelf meedingen naar een prijs. Wij vinden het dus zeer tof dat deze acties bestaan en we zullen ze in de toekomst zeker nog aanbieden.”

“Al 25 jaar bestaat mijn kapperszaak. We staan in de zaak met drie kappers. Je kan bij ons terecht voor het volledige pakket: wassen, knippen, föhnen, kleuren of een permanent. Vroeger deed ik ook nog regelmatig mee met kapperswedstrijden. Daar leerde ik heel veel uit en nog steeds volgen we regelmatig bijscholingen. Die bijscholingen vind ik belangrijk voor mijn zaak en mijn team, want daardoor zijn we op de hoogte van alle laatste nieuwe technieken en trends. Bovendien zijn we ook nog lid van de UBK (Unie Van Belgische Kappers).”

“Handelsgids moet er voor ons zijn. Via Handelsgids kunnen onze klanten niet enkel informatie over onze zaak vinden, maar ze kunnen ook informatie van andere handelaars in Tienen en omstreken vinden.”